Williams introduce în Singapore update-uri cu care "va egala performanţele Ferrari"

de Daniel Popescu
Marti, 15.09.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Williams susţine că îmbunatăţirile pregătite pentru Singapore vor permite echipei să obţine performanţe similare cu monopostul Ferrari.

Esential 82 de puncte este diferenta dintre Ferrari si Williams in clasamentul constructorilor
Williams nu a reuşit să ţină pasul cu Ferrari în ultimele curse şi s-a îndepărtat la 82 de puncte de echipa italiană în clasamentul constructorilor. Britanicii sunt însă determinaţi să lanseze o ofensivă finală şi pregătesc un update major pentru Marele Premiu al statului Singapore de la sfârşitul acestei săptămâni.

Directorul de performanţă Rob Smedley a refuzat să dezvăluie natura îmbunatăţirilor, însă susţine că acestea vor permite echipei să egaleze Ferrari în termeni de performanţă.

"Ferrari a arătat o formă foarte bună în Italia. Au adus un nou motor care a furnizat rezultate în calificări şi cursă. Trebuie să reacţionăm şi avem câteva update-uri sănătoase pentru Singapore. Trebuie să aducem tot ce putem în toate zonele monopostului. Sper că, prin schimbările pe care le vom face, vom fi din nou la egalitate cu ei în Singapore", a declarat el.

Sper că, prin schimbările pe care le vom face, vom fi din nou la egalitate cu ei în Singapore.

Rob Smedley
Director de performanta Williams
Misiunea celor de la Williams este complicată de faptul că nu deţine un buget la fel de mare precum o echipă sprijinită direct de un constructor.
Şefa-adjunct Claire Williams este însă încrezătoare că bugetul nu reprezint o piedică pentru ca echipele independente să lupte de la egal la egal cu echipele de uzină precum Ferrari.

"Nu văd de ce nu. F1 nu este doar despre motor, este despre şasiu şi multe alte componente. Dacă le faci bine, de ce să nu poţi învinge echipa de uzina cu acelaşi motor? Formula 1 este ciclică, echipele au perioadele lor în top şi alte echipe au perioadele lor la vârf, aşa că timpul nostru va veni curând", a explicat ea.

Via Autosport, Motorsport

Comentarii (2)

  • interesant...
    si FERRARI sta pe loc...in mintea celor de la Williams...patetici 100%
    9 4
  • da , dar nu au pilotii ferrari , sau macar ,, pilotul ,,, ferrari
    7 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru