Williams vrea să pună presiune pe Ferrari cu noul update aerodinamic

de Daniel Popescu
Luni, 15.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Felipe Massa consideră că Williams va pune presiune pe Ferrari prin intermediul noului pachet aerodinamic pregătit pentru Austria.

Esential 3 este locul ocupat de Williams in clasamentul constructorilor
74 de puncte este deficitul celor de la Williams comparativ cu Ferrari
Williams este una dintre echipele care pregăteşte un update aerodinamic semnificativ pentru Marele Premiu al Austriei de la sfârşitul acestui sezon.

Echipa britanică nu a dezvăluit natura exactă a noului pachet aerodinamic, însă Felipe Massa este încrezător în privinţa progreselor pe care le poate aduce acesta. Brazilianul consideră că Williams va fi capabilă să pună presiune pe Ferrari, în special pentru că echipa italiană nu a demonstrat progrese majore în etapa precedentă din Canada în ciuda îmbunătăţirilor aduse pentru motor.

"Dacă ne uităm la update-urile introduse la motorul Ferrari, diferenţa faţă de Mercedes este similară şi cred că asta demonstrează că încă putem lupta în frunte.

Cred că echipa va fi bine. Este un moment important pentru noi, Austria este un circuit bun pentru noi şi avem câteva upgrade-uri. Aşa că este un moment important să punem ceva presiune pe Ferrari", a declarat el.

În plus, Massa anticipează un nou spor de performanţă pentru momentul în care Mercedes va utiliza jetoane pentru îmbunătăţirea motorului.

"Nu ştiu când va pune Mercedes  unele update-uri pentru motor, dar poate că atunci când o vor face putem deveni mai puternici", a adăugat el.

Mercedes a anunţat că primele îmbunătăţiri la motor vor fi introduse spre finalul verii.

Via Williams

Comentarii (4)

  • serban
    Asta este dus cu pluta, in Canada a plecat din fata lui Vettel, a avut o oprire mai putin si a terminat in spatele lui ! La fel cu Kimi, ar fi mai bine sa se retraga inainte de a se face rau de bacanie !
    15 10
  • klausnake
    "Marele Premiu al Austriei de la sfârşitul acestui sezon."
    Sa fiu sincer,nu stiam ca se gata sezonul asa de repede,si nu in Austria...
    Corectati,va rog!
    3 0
  • ii usuca kimi! adica pe bottas, ca massa e trilulilu, tine locu ocupat degeaba de o mie de ani.
    6 0
  • hai ma..
    pai si BOTTAS si MASSA sunt peste KIMI...cu ani lumina...voi va uitati la duck TV bag de seama!!KIMI nu mai are treaba cu F1 imediat dupa castigarea titlului cu FERRARI....gata
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru