Declasati!

De Mircea Meșter
Publicat Sambata, 05.08.2006
Michael Schumacher a depasit in timpul steagului rosu in antrenamentele de astazi si a fost si el penalizat cu doua secunde.

Dupa ce oficialii cursei din Ungaria au anuntat faptul ca Fernando Alonso a fost penalizat cu doua secunde pentru o manevra nesportiva la adresa lui Dornboos, suprizele au continuat astazi.

Chiar in timpul sesiunii de calificari, oficialii maghiari au anuntat ca si Michael Schumacher va fi pedepsit - tot cu doua secunde - din cauza faptului ca astazi, in antrenamentele libere dinaintea calificarilor, germanul a depasit in timpul fluturarii steagurilor rosii. Antrenamentele se oprisera din cauza unui accident spectaculos in urma caruia motorul monopostului lui Button a luat foc, britanicul urmand astfel sa fie si el declasat cu zece pozitii fata de locul obtinut in calificari.

In aceste conditii, desi reusisera sa se treaca de prima repriza a sesiunii de calificari de astazi, cei doi piloti vor pleca maine, in cursa, de pe pozitiile 11 (Schumacher) si 15 (Alonso), intre ei intercalandu-se Coulthard, Klien si retrogradatul Button.

In pole position se claseaza Kimi Raikkonen, urmat de Felipe Massa si Rubens Barrichello.

Surpriza calificarilor a fost insa polonezul debutant Kubica, care si-a depasit colegul, pe Nick heidfeld, si care va porni maine al noualea.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru