Alpine reîncepe să respire: primul teaser al noului model anunță propulsie și motor central

de Mircea Meşter
Joi, 08.12.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Brandul Alpine e gata de relansare. Francezii sunt aproape de prezentarea modelului A120, care va readuce marca în prim-planul industriei auto europene.

După ce au prezentat la începutul anului conceptul din care va fi dezvoltat modelul de serie care va parafa renașterea brandului Alpine, francezii de la Renault ne oferă astăzi un clip interesant în care trei exemplare-prototip dezvăluie unele dintre secretele constructive ale modelului care va denumit cel mai probabil A120.

În plus, Renault pune la dispoziția fanilor brandului Alpine o aplicație disponibilă deocamdată exclusiv în Franța în care cei interesați de achiziția mașinii sunt invitați să-și rezerve contra sumei de 2000 de euro un loc la rând pentru unul dintre cele 1955 de exemplare ale Alpine A120 Premiere Edition, o versiune prin care francezii inițiază practic vânzările sportivei lor de generație nouă.

Deși nu se cunosc detaliile tehnice ale noului model sau echipamentele oferite pe versiunea specială inițială, știm că livrările vor debuta la începutul anului 2017 și că prețul variantei Premiere Edition va fi situat între 55.000 și 60.000. Conform presei din Franța, prețul de pornire al modelului de serie va coborî sub 50.000 de euro.

Nu se cunosc încă detaliile tehnice ale primului model al renăscutei mărci Alpine, singurele informații certe fiind legate de faptul că A120 va oferi o arhitectură tehnică interesantă, cu motor amplasat central și cu propulsie (tracțiune spate)

Comentarii (1)

  • putin The Doors, putin Led Zeppelin...mai mult Alpine :)

    oldies but goldies
    13 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru