Aston Martin Vanquish S Ultimate: 175 de exemplare care vor marca sfârșitul celei de-a doua generații Vanquish

de Petre Barac, Foto: Aston Martin
Miercuri, 01.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a dezvăluit modelul Vanquish S Ultimate care va marca sfârșitul celei de-a doua generații Aston Martin Vanquish.

Lansată în 2012, a doua generație Aston Martin Vanquish se pregătește să iasă din producție la sfârșitul anului viitor. Înainte de asta, constructorul de mașini de lux vrea să-și ia rămas bun așa cum se cuvine, printr-o ediție limitată Vanquish S Ultimate.

Britanicii vor produce 175 de exemplare Aston Martin Vanquish S Ultimate, în variantele coupe și cabrio. Comenzile au început deja, iar primele livrări vor fi făcute la începutul lui 2018. Prețurile se ridică undeva la 250.000 de euro.

Toate mașinile vor beneficia de motorul aspirat V12 de 6 litri care produce puțin peste 600 de cai putere. Același propulsor se regăsește pe modelul Rapide S, precum și pe ediția limitată Aston Martin Lagonda Taraf.

Pentru 10.000 de lire sterline în plus față de varianta standard, Aston Martin Vanquish S Ultimate va beneficia de un exterior vopsit în negru, gri sau alb auriu și de un interior care să respecte aceeași gamă de culori.

A treia generație Aston Martin Vanquish ar urma să intre în producție începând cu anul 2019.

Via Autoexpress

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru