Daună de peste 200.000 de euro: un McLaren 650S Spider, transformat în morman de fiare după un accident în SUA (VIDEO)

de Mircea Meşter
Joi, 03.11.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un McLaren care se întrecea pe bulevard cu o mașină încă neindentificată a fost scăpat de sub control și a sfârșit într-un gard din beton, nu înainte de a lovi pe parcurs și un Audi care circula regulamentar.

Mașinile exotice nu atrag atenția doar în momentul lansării lor la diferite saloane auto sau atunci când sunt văzute pe stradă, ci și în momentul în care se transformă în mormane de fiare în urma accidentelor în care sunt implicate. 

Ei bine, un eveniment nefericit care a avut loc marți în California ne arată efectele unui accident în care au fost implicate un Audi și un McLaren 650S Spider verde, supercar de peste 200.000 de euro care și-a găsit sfârșitul într-un zid de pe marginea unui bulevard din localitatea americană Woodland Hills.

Conform poliției locale, în incident ar fi fost implicată și o a treia mașină, care însă a părăsit locul accidentului după ce McLaren-ul s-a ciocnit de Audi. Mașina care lipsește din imagini era "angajată" într-o cursă pe bulevard cu șoferul McLaren-ului, care a scăpat de sub control supercarul britanic înainte de a-și transforma mașina în epavă.

Două persoane implicate în accident au suferit răni moderate, fiind conduse însă la un spital din apropiere pentru investigații amănunțite. 

via Mashable

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru