DS va lansa un nou model în 2020: DS 8 va avea ca rivali BMW Seria 5 sau Mercedes Clasa E

de Daniel Popescu
Luni, 14.05.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
DS a confirmat că va lansa un nou model flagship în 2020, despre care se vehiculează că fi un fastback care va avea ca rivali principali BMW Seria 5 sau Mercedes Clasa E. Modelul ar putea primi numele DS 8.

Gama DS va primi un nou membru în 2020, iar primele detalii despre acesta au fost dezvăluite de reprezentanții brandului premium al Grupului PSA Peugeot-Citroen. Noul model se va numi cel mai probabil DS 8 și va avea designul unui fastback, potrivit vice-resedintelui de produs Eric Apode.

"Designul este finalizat și vă pot spune că mașina arată incredibil. De la bun început a fost extrem de important să avem acest model în gamă. Dar nu vom face niciodată o copie. DS este ceva diferit, este ceva spectaculos. Vom face asta cu flagship-ul nostru", a declarat el.

Noul model va avea designul unui fastback, însă oficialii DS afirmă că vor încerca să preia o parte dintre clienții unor modele cu tradiție precum BMW Seria, Mercedes Clasa E sau Audi A6.

Speranțele sunt îndreptățite de faptul că modelul va utiliza platforma EMP2, aceeași care stă și la baza lui Peugeot 508, model apreciat pentru designul său agresiv. Cel mai probabil, viitorul model DS va beneficia atât de propulsie diesel și pe benzină, cât și de o versiune plug-in hybrid.

Aceasta din urmă se va baza pe sistemul disponibil și pentru DS 7 Crossback, însă puterea totală va fi ceva mai mică.

Via Auto Express, Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru