Duelurile zilei în Autovot 2015: Audi A7 facelift înfruntă Mini Cooper, iar VW Golf Sportsvan se luptă cu noul Peugeot 508 facelift

de Automarket
Sambata, 31.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Meciurile interesante continuă şi în weekend, tabloul înfruntărilor punând faţă în faţă două modele importante în categoria Maşinilor Premium: Audi A7 facelift şi Mini Cooper. La Maşini Accesibile, confruntarea are loc între Peugeot 508 facelift şi Volkswagen Golf Sportsvan.

Vineri a fost cea mai disputată zi în competiţia Autovot 2015 de până acum. După un număr record de voturi, originalul Citroen C4 Cactus a învins în lupta cu Toyota Yaris facelift în categoria maşinilor accesibile. Însă, o luptă absolut incredibilă s-a dat între BMW X6 și Ford Mustang. A fost cel mai disputat meci de până acum din competiţia Autovot 2015 și s-a încheiat cu victoria lui X6 la un singur vot diferență! Scorul final a fost 1407 la 1406 voturi în favoare modelului BMW. Un singur vot a făcut diferența în acest meci incredibil. Ford Mustang părăsește competiția, dar o face cu capul sus.

Astăzi, luptele continuă cu două dueluri la fel de interesante în care sunt implicate cele mai noi modele de pe piaţa auto.

Maşini Accesibile: PEUGEOT 508 facelift vs VOLKSWAGEN GOLF SPORTVAN

Varianta monovolum a modelului Golf, noul Sportsvan se adresează familiştilor care au nevoie de un model compact ce poate fi folosit atât în oraş cât şi la drum lung. Este varianta mai practică a modelului Golf şi înlocuieşte fostul Golf Plus.

Rivarul său din înfruntarea de azi este modelul Peugeot 508 facelift, cea mai nouă versiunea a berlinei medii din Franţa. Noul Peugeot 508 vine cu un look nou şi proaspăt ce îl menţine atrăgător pentru fanii mărcii şi nu numai. 

VOTEAZĂ AICI ÎN DUELUL ZILEI

Volkswagen Golf Sportsvan. De la 16.995 de euro. Prezentare, fotografii, preţuri, versiuni, motorizări, informaţii tehnice
Peugeot 508 facelift. De la 22.810 de euro. Prezentare, fotografii, preţuri, versiuni, motorizări, informaţii tehnice

Maşini Premium: AUDI A7 facelift vs. MINI COOPER


Audi A7 facelift este poate cel mai frumos model din gama costructorului german din Ingolstadt. Liniile sale fluide şi silueta de coupe cu patru portiere emană eleganţă şi stil, toate aceste calităţi urmând a fi puse la încercare în înfruntarea cu noul Mini. Emblematicul model Mini a primit de curând o nouă generaţie. Silueta inconfundabilă a fost păstrată, dar noul Mini a crescut şi s-a maturizat.

Dinamica este acum net superioară, iar personalizarea poate fi făcută după bunul plac al viitorului propietar. În plus, noul Mini poate fi acum comandat şi în variantă cu cinci portiere.

VOTEAZĂ AICI ÎN DUELUL ZILEI

Audi A7 facelift. De la 61.180 de euro. Prezentare, fotografii, preţuri, versiuni, motorizări, informaţii tehnice
Mini Cooper. De la 16.900 de euro. Prezentare, fotografii, preţuri, versiuni, motorizări, informaţii tehnice

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru