Ford Ranger primeşte un nou facelift pentru pieţele din Asia şi America de Sud

de Dragoș Băltățeanu
Luni, 23.03.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford a publicat primele imagini oficiale cu noul pick-up Ranger facelift. Noul model va debuta în toamna acestui an pe pieţele din Thailanda, Africa de Sud şi Argentina.

Ford a prezentat versiunea 2015 Ford Ranger facelift în cadrul unui eveniment restrâns din Thailanda. Evenimentul vine după o serie de teasere şi imagini spion cu versiunea faceliftată a pick-up-ului Ford Ranger. Designul noii versiuni modifică partea frontală care primeşte acum blocuri optice mai înguste şi un look mai agresiv. Partea frontală este comună cu cea a modelului Ford Everest, un SUV dedicat pieţelor din Asia şi Australia.

În ceea ce priveşte partea tehnică, noul Ford Ranger facelift vine cu un motor diesel de 3.2 litri cu cinci cilindri ce furnizează 200 CP şi 470 Nm. Puterea este trimisă către cele două punţi prin intermediul unei cutii de viteze manuale cu şase trepte sau una automată tot cu şase trepte. A doua variantă de motorizare este motorul 2.2 Duratorq TDCI de 160 CP şi 385 Nm. Pentru cei care caută eficienţa şi economia de carburant, acest motor va fi oferit şi într-o variantă de 130 CP. Singurul propulsor pe benzină ce va fi disponibil pentru Ford Ranger facelift este motorul de 2.5 litri şi 166 CP.

Urmareste Automarket
Modelele cu tracţiune integrală beneficiează de o cutie de transfer controlată electronic şi au o capacitate de remorcare de până la 3.500 kilograme.
Ford mai spune că suspensia noului model a fost complet revizuită pentru a oferi mai mult confort şi o ţinută de drum mai bună.

Noul Ranger va fi echipat cu sistemul infotainment Sync2 împreună cu un ecran tactil de opt inch plus o serie de sisteme de siguranţă active: cruise control, avertizare la părăsirea accidentală a benzii de rulare, coborârea automată a pantelor, asistare la frânarea de urgenţă şi altele.

Ford Ranger facelift va fi fabricat în Thailanda, Africa de Sud şi Argentina acestea fiind şi pieţele pe care va lansat iniţial în a doua parte a anului. 

Via worldcarfans

Comentarii (6)

  • arata barbatesc, in mare stil.
    6 3
  • PRINCE PETRE VONTHERBOURG
    HMM SUNT FOARTE CURIOS CAND VA SOSI SI IN ROMANIA ACEST MODEL PANA IN ACEASTA TOAMNA
    3 5
  • Suleyman Cunoscatorul
    Foarte barbatesc arata, o masina de fetite comparativ cu un Ford F-150 :)).
    Am vazut intr-o zi ultimele modele de Ford si Dodge camionete mergand impreuna si m-au dat gata la cum aratau si ce orchestra aveau.
    4 2
  • Deobicei daca ajung pe piata din Europa, aceste modele vor "suferi" niste "schimbari", vezi cazul cu ford eco-sport.
    3 1
  • Scorpionul.negru
    Cel mai frumos Ranger din toate timpurile ! Am avut unul in 2008 luat de nou si am fost foarte multumit de el. Sunt foarte fiabile si capabile in offroad. Isi merita banii.
    0 1
  • @PRINCE mergi in orice dealer Ford din Romania si o poti cumpara :) Se comercializeaza de ceva timp la noi. Cei de la e.off au o intreaga flota de Ranger
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru