McLaren 570LT, anticipat de un teaser: britanicii pregătesc un nou model din gama Sports Series

de Daniel Popescu
Joi, 07.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a publicat un teaser cu partea din spate a unui nou model pe care îl vor lansa în gama Sports Series. Cel mai probabil, acesta va purta numele McLaren 570LT și va avea un motor de circa 600 de cai putere.

McLaren pregătește lansarea unui nou model din gama entry-level Sports Series, care va fi poziționat deasupra actualului 570S.

Constructorul britanic a publicat pe pagina oficială de pe rețeaua de socializare Facebook un teaser care evidențiază partea din spate a noului model. Principala modificare este anticipată la nivelul sistemului de evacuare, care va fi mai ușor, mai zgomotos și poziționat central. De asemenea, eleronul din fibră de carbon are un design schimbat, pe lângă introducerea unor noi elemente de aerodinamică.

McLaren nu a furnizat detalii despre noul model, însă publicația britanică Autocar susține că acesta va primi numele McLaren 570LT și va fi lansat în vara acestui an. Sursa citată nu a menționat specificațiile motorului, cu excepția faptului că acesta va genera peste 600 de cai putere, urmând astfel să fie mai puternic decât propulsorul V8 twin-turbo de 3.8 litri și 570 de cai putere disponibil pe 570S.

Prin urmare, ne putem aștepta la un timp de accelerație de la 0 la 100 km/h ceva mai scurt, dar și la un preț de comercializare mai mare.

Așa cum ne-a obișnuit McLaren, producția va fi una limitată. Mai multe detalii vor fi făcute publice în apropierea lansării oficiale.

Via Autocar, Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru