Ofensiva spaniolă: Seat va lansa în 2016 primul său SUV compact şi alte trei modele noi în următorii doi ani

de Daniel Popescu
Luni, 02.11.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Seat a confirmat că va debuta pe segmentul SUV-urilor compacte în prima jumătate a lui 2016 şi va lansa alte trei modele noi în următorii doi ani.

Esential 2016 este anul în care Seat va lansa primul sau SUV compact
4 este numărul modelelor noi pe care le va lansa Seat în următorii doi ani
SEAT este determinată să-şi împrospăteze semnificativ gama de modele în următoarele 24 de luni cu scopul de a-şi îmbunătăţi cota de piaţă şi profiturile.

Principala noutate a constructorului spaniol va fi debutul pe segmentul SUV-urilor compacte cu un model care va fi lansat în prima jumătate a anului 2016.

În plus, Seat pregăteşte alte trei modele complet noi care vor apărea pe piaţă în următorii doi ani şi care vor ataca segmente de piaţă aflate în creştere unde marja de profit este foarte mare. Pentru acestea, spaniolii vor adopta formula prin care au obţinut succes la nivel global cu modelul Leon.

"Modelele pe care le-am anunţat pentru următorii doi ani vor ajunge pe piaţă conform planificării şi vor contribui la creşterea susţinută a mărcii Seat.

Şi acestea reprezintă doar primul pas în această strategie", a declarat Francisco Javier García Sanz, preşedintele consiliului de directori al Seat.

Constructorul nu a menţionat dacă cele trei noi modele vor completa actuala gama sau dacă vor exista anumite modele care vor fi scoase din producţie. Lansarea celor patru modele face parte dintr-un plan financiar care se întinde până în 2025 şi care a fost aprobat de Volkswagen, grupul german care deţine marca Seat.

Via Seat

Comentarii (1)

  • seat sau vw?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru