Un plus de atitudine: gama de modele DS primeşte pachetul stilistic Performance Line

de Daniel Popescu
Joi, 01.09.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toate modelele DS primesc pachetul suplimentar Performance Line, care mizează pe un design uşor schimbat şi este poziţionat în gamă între pachetele Elegance şi Prestige.

DS, marca premium a constructorului francez Citroen, primeşte în această săptămână un nou pachet stilistic, prin care încearcă să atragă şi mai mulţi cumpărători.

Noul pachet se numeşte Performance Line, iar principala noutate este caroseria vopsită în două nuanţe de negru combinate cu o varietate de culori. De asemenea, culorile alb, auriu şi cărămiziu sunt vizibile pe oglinzile de pe uşi, spoilerul spate şi capotă, în timp ce uşile faţă beneficiază de logo-ul Performance Line.

La interior, tapiţeria a primit tratament din piele Nappa, iluminarea este bazată pe LED-uri, în timp ce scaunele, uşile şi volanul beneficiază de asemenea noi nuanţe de culori. De data aceasta, logo-ul Performance Line este vizibil pe scaunele din faţă, iar sistemul multimedia cu navigaţie şi suport pentru Apple CarPlay este de asemenea disponibil.

Noul pachet Performance Line este disponibil pe întreaga gamă DS formată din DS 3, DS 3 Cabrio, DS 4 şi DS 5 şi este poziţionat intre pachetele Elegance şi Prestige.

Via Autocar 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru