Voteaza:
2 voturi | 6 comentarii

Bentley Bentayga îl umilește pe conaționalul Range Rover Autobiography

Bentley și-a asumat tot ceea ce a declarat despre noul Bentayga. Inclusiv faptul că este cel mai puternic și mai rapid SUV de serie din lume. iar asta este cât se poate de evident în clipul următor.

Comentarii (6)

  • q
    la 01.11.2016, 13:34
    Umilinta cam mult spus e vorba in filmulet doar de o simpla liniuta nu de teste complexe si care sa includa si teren accidentat, rampe, penti, noroi ,apa zapada,gheta etc. etc....Oricum bentayga va ramane in istorie ca fiind cel mai urat si scump SUv...e si asta ceva.Tot RR as alege fara sa clipesc....macar.
    -2
  • global
    la 01.11.2016, 13:50
    "Bentley Bentayga îl umilește pe conaționalul Range Rover".
    In vremurile noastre neamtul si indianul au devenit conationali, multumita masinilor "britanice" pe care le fac :)
    +12
  • dany
    la 01.11.2016, 15:38
    fara indoiala Bentayga este superioara lui Range (desi cred ca la capacitatile off-road e pe dos)... insa Range Rover-ul este superb ca design si l-as alege oricand daca as fi potental client de asa ceva... iar cu restul de bani as lua si un M5 si as rezolva si problema performantei (in liniute)...
    0
  • la 01.11.2016, 16:47
    Daca acest comparativ s-ar desfasura in conditii de off road umilinta ar veni din sens invers. In rest, 100 de cai in plus si cateva kg in minus, este clar ca fac diferenta.
    +3
  • la 01.11.2016, 18:00
    Nimeni nu cred ca poate contesta faptul ca Bentley Bentayga are cel mai inalt nivel al calitatii si luxului din segment ! Are probabil si cel mai frumos interior. Dar pe afara mi-ar fi rusine cu o asa hidosenie de design. Noroc cu sigla ca il salveaza. Range Rover e cel mai frumos SUV la ora actuala. In special LWB. Iar in offroad e limpede ca un Bentley nu poate bate un Range niciodata. Are zeci de ani de experienta in spate pe acest domeniu RR.
    +5
  • Tibi
    la 02.11.2016, 11:19
    As vrea sa-l vad cum se descurca langa un Cayenne Turbo S.
    +1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru