Comentarii (3)

  • LUCCI
    la 23.11.2011, 21:10
    Exact ce spuneam inainte la Panda-jur ca nu vazusem testul acesteia. In comentariu ne confirma ca ,,podul pedalier SE RUPE,iti RUPI GLEZNELE ,dar are 4 stele ca-i pune ESP standard!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu sunt intregi la minte oficialii astia!
    +1
  • LUCCI
    la 23.11.2011, 21:15
    Am vazut si filmarea-uaaaaaaaaaaaaaaau! Cum se sparge parbrizul ,la testul lateral....SE DEZLIPESTE(RUPE)!!!!Plafonul zici ca e o apa(sec. 25-35) Daca asteia i-au dat 4 stele Panda merita 6!Fara ESP!
    +1
  • vali
    la 12.12.2011, 17:45
    Se comporta foarte bine pt o masina cu trapa. Parbrizul se dezlipeste la testul cu stalp, nu la impact lateral si nu este o problema majora, multe alte masini au probleme serioase la testul cu stalpul. Oricum, se vede ca au investit/ furat chinezii in siguranta.

    PS: Daca vrei sa vezi o masina care se comporta mai prost la testul cu stalpul vezi Dacia Duster, iar daca vrei sa vezi unele care se comporta bine si sunt totusi masini la un pret rezonabil, vezi Opel Astra si Chevrolet Cruze.
    +1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru