Voteaza:
1 vot | 5 comentarii

Primul impresii de la volanul noului Bugatti Chiron: „La viteză mică se conduce ca un Volkswagen Golf”

Bugatti a organizat primele teste internaționale cu noul Chiron, supercarul care îl înlocuiește pe vechiul Veyron. Englezii de la Autocar au avut deja ocazia să urce la volan, iar impresiile lor sunt rezumate în clipul de mai jos.

Comentarii (5)

  • vianu
    la 29.03.2017, 13:16
    anunt pe piata SH:

    vand Golf , full, kilometrii? cativa, an de fabricatie? ce conteaza...arata impecabil si se conduce ca un Bugatti Chiron la viteze mici

    accept test pana la 60km/h
    +10
  • inexorabil
    la 29.03.2017, 22:53
    La viteze de până la 300 km/h, un Golf tunat de Boba Motoring ȋnfulecă orice Bugatti, la orice oră. Un geniu omniscient de pe aici ȋmi atrăgea de curând atenția că este absolut inoportună și deplasată comparația Bugatti-Golf. Cinetica este cinetică; nu mă refeream la clase, “target-uri” de piață, prețuri, calități. Și uite că un jurnalist de specialitate (nu eu!) alătură aceste două nume ȋn testul lui, indiferent despre ce este vorba.

    Singurele care pot ține aproape de Golful demențial sunt un GT-R, tot așa, modificat “ȋn draci”, și cea mai rapidă motocicletă de stradă din lume, o Kawasaki. Japițe :D

    Luați și rumegați, că-i proaspăt:
    https://www.youtube.com/watch?v=DRLElJM3Bk8

    Totuși, cele mai “nebună” mașină din lume este Q80 Racing Team Camaro. Deși, ce-i drept, 3000 CP ȋnseamnă pură exagerare, o ȋmpingere la extrem a unei familii de motoare teribil de capabile: Chevrolet V8.
    -4
  • la 30.03.2017, 00:57
    Chiron e Golf-ul bogatului sa inteleg :)). Cine vrea ceva special alege Koenigsegg, Pagani oricum...
    +1
  • la 30.03.2017, 09:29
    Faptul ca o masina atat de puternica, la viteze mici, se comporta ca o compacta, nu ar trebui sa fie un compliment pentru compacta, ci pentru masina puternica.
    +1
  • Dan
    la 30.03.2017, 18:02
    Un cct de masina urata cu spume si scumpa ca e prost cine da nu cine cere .
    +1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru