Comentarii (6)

  • george
    la 26.08.2011, 16:26
    HE SAVED THE BEST FOR LAST...

    "My BIG challenge was to match the noise and vibration levels of our European competitors. I am proud to say that we have achieved our goal"

    Ce inseamna sa nu cunosti "CORPORATE BULLSHIT" deloc...Nenea asta a afirmat ca au fost prostii clasei pana acum la capitolul asta...
    +2
  • la 26.08.2011, 16:45
    Nu stiu cum se face ca toata lumea are ca reper marcile europene, premium sau non premium:)
    +2
  • bbb
    la 26.08.2011, 22:38
    Sau ca drumurile europei sunt niste rahaturi pe langa soselele lor si gheorghe este un retardat.
    -3
  • zarnesteanu
    la 27.08.2011, 21:45
    bibi bulshit te rog sa nu mai iei in seama tot ce se spune in mass media. honga e cea mai tare masina care se egzista pe pamantul asta. N-are rost sa-ti distrugi week end-ul, sa cazi in depresii adanci si lungi pentru niste nenorociti care isi pierd timpul pretios din viata pe altceva decat site-uri de internet cu, despre si exclusiv honga. Iarta-le prostia infinita de a nu citi zeci de link-uri in care toti oamenii culti si de mare succes ai planetei si-au cumparat aceasta masina si o lauda incontinuu, ii scriu poezii si se inchina la ea.

    Tradatorii de neam si tara de la JD Power care pana mai ieri le ridicau in slavi, astazi si-au intors spatele cocosat, au muscat mana care i-a hranit si nu le-au mai dat locul 1, 2 si 3. Consumer Reports, alta mare organizatie americana pornita contra lumii si al bunului simt, niste uzurpatori si anarhisti, au murdarit modelul prezentat in clipul de mai sus si intre altele au afirmat exact contrariul a ceea ce ni se toarna cu palnia in cap. Cum ca masina asta e foarte galagioasa. Auzi tu. Pai daca asta, care ne se spune clar ca i-a ajuns pe ieropeni la nivel de zgomot, e galagioasa, pai cum or fi fost hoangele de pana acum?

    bubulino, ia un paracetamol, si mai uita-te (inca) odata la nenumaratele ipoteze de design ale lui acurca nsx care o sa apara intr-o buna zi pe piata. Este cel mai sigur remediu. Ah, cat de frumoasa poa' sa fie! Si nu uita sa schimbi lumanarile de langa macheta cu honga civic si sa-ti faci portia zilnica de matanii.

    P.S. Si da cu bidineaua pe pereti, ca-s cam afumati.
    -6
  • danutz
    la 29.08.2011, 12:40
    Eu respectam Honda pana acum, insa adevarul e ca si-au dat cu tesla fix intre craci cu ultima afirmatie. Indiferent de care era realitatea, nu se spune asa ceva, sau macar nu in felul asta, in genul "am ajuns si noi turma din urma".
    +1
  • danutz
    la 29.08.2011, 12:46
    Ah, si am uitat sa mentionez un fapt la fel de dezamagitor pentru Honda: pt prima data in istoria Honda, Consumer Reports din State a caracterizat achizitia unui Civic ca fiind "nerecomandata".

    Chestia asta e foarte importanta pentru clientii de peste ocean, cunosc amici de internet de acolo care, desi ani la randul si-au cumparat Honda, acum s-au oprit in urma verdictului dat de CR.

    Dealerii lor sunt peste masura de infuriati pentru ca pierd clienti la greu din cauza asta.

    A nu se intelege ca urasc Honda sau caut sa o denigrez, dimpotriva, o priveam cu mare respect, dar la ce a ajuns acum...mai greu sa nu fi dezamagit.
    +2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru