Hyundai a efectuat primul test intensiv cu modelul i20 WRC pentru 2014

de Daniel Popescu
Luni, 27.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai, constructorul sud-coreean care va concura în WRC de anul viitor, a efectuat primul test intensiv cu modelul i20 în specificaţie tehnică pentru 2014.

Esential 560 de kilometri a parcurs Hyundai i20 WRC in primul test intensiv pentru WRC
Hyundai a accelerat programul de dezvoltare şi pregătire pentru participarea în Campionatul Mondial de Raliuri începând din sezonul 2014.

Constructorul sud-coreean a efectuat săptămâna trecută în Franţa o primă sesiune de teste intensivă, în care a evaluat modelul i20 WRC pe parcursul a aproximativ 560 de kilometri. Evaluarea a avut loc exclusiv pe asfalt, iar echipa a refuzat să dezvăluie identitatea pilotului care s-a ocupat de test.

"Am avut câteva luni pline la Hyundai Motorsport în cadrul pregătirilor pentru programul de teste pentru a fi gata pentru sezonul 2014. După ce am început de la zero operaţiunile la fabrica de la Alzenau (Germania) la începutul lunii ianuarie, am dezvoltat maşina, iar acum putem pune teoria în practică. Maşina este pe drum şi trebuie să admit că a fost emoţionant să vedem pentru prima oară în acţiune ultimă specificaţie a lui i20", a declarat Michel Nandan, şeful Hyundai.

Maşina este pe drum şi trebuie să admit că a fost emoţionant să vedem pentru prima oară în acţiune ultimă specificaţie a lui i20.

Michel Nandan
Sef Hyundai
Constructorul şi-a stabilit deja un program intensiv de teste pentru ca noua maşină să fie într-o formă cât mai bună cu ocazia debutului oficial programat pentru Raliul Monte Carlo din luna ianuarie.

"Avem un program intensiv de teste pentru restul anului 2013 în diverse locuri din Europa pentru a evalua i20 în condiţii diferite şi pe suprafeţe diferite care să reflecte varietatea circumstanţelor pe care le vom întâlni anul viitor în WRC", a adăugat el.

Via Hyundai

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru