ARCOMADA IMPEX

Bucuresti, Strada Pietei Nr. 41, Sector 1, Bucuresti
Sector 1 / Bucuresti

Telefon (021) 667.29.40 / (021) 667.29.41
Web http://www.arcomada.ro

Categoria:II
interdictii: Tractoare Vehicule tractate
limitari: inaltime maxima autovehicul Hmax=2 m Masa autovehicul Mmax=3 To Distanta maxima intre axa spate si extremitatea consolei fata a autovehiculului Dmax=4,3 m
observatii: Nu se efectueaza verificari ale eficacitatii sistemului de franare al vehiculelor prin probe functionale in parcurs

Review-uri
gigione99 la 13.08.2012 (15:34)
Marea pacaleala de la ARCOMADA IMPEX
1.0

Nu recomand aceasta firma pentru inspectia tehnica periodica (ITP) deoarece la acesta unitate se practica munca in exces de zel...si au lacune in ceea ce priveste industria auto!!!

Anton24 la 18.05.2020 (21:38)
Calitate si responsabilitate
5.0

Verificari corecte, reparatii pe loc daca la constatare se gasesc probleme, preturi bune si calitate. Foarte multumit de calitatea serviciilor si timpul scurt in care s-au prestat serviciile. Recomand!

Andreionescu la 18.05.2020 (21:58)
Seriozitate si calitate
5.0

Mai rar gasesti atata seriozitate in industria asta. Am fost contactat telefonic sa ma anunte ca urmeaza sa imi expire ITP ul in luna respectiva, programare telefonica pe loc, respectarea programarilor, poate mici intarzieri de 5-10 minute (si la doctor se intampla). Verificare inainte de a o baga la inspectat, ca sa nu ma respinga in caz ca are ceva si sa imi dea revenire (ceea ce ar fi insemnat alti bani si programari si timp etc), ceea mi se pare foarte fair, ca sa stie omul dinainte daca e ok masina sau nu. Corectitudine! Poate sa zica cine vrea ce vrea, dar aici chiar mi s-au parut oamenii profi si corecti!

Adauga un review

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
Intra in contul tau aici pentru a putea adauga un review