Auto Technik Constanta (Service Skoda si Volkswagen)

Bld. Aurel Vlaicu nr.52 (fosta locatie Almaterm)
Constanta / Constanta

Telefon 0733239280
Web http://www.auto-technik.ro

Sub motoul "Calitatea pe primul loc" Auto Technik Meister este service-ul tau auto de incredere specializat pe Skoda, Volkswagen, Seat si Audi. Acum masina ta beneficiaza de servicii de calitate oferite de personal calificat cu experienta in domeniu de minim 10 ani. Scapa de timpii lungi de programare, de reparatie si preturile cu mult peste buzunarul tau. Acum ai cea mai buna alternativa din Constanta.

Review-uri
mazilu84 la 06.03.2014 (15:49)
Servicii excelente,preturi fara concurenta!!!
5.0

Salut, Fiind satul,ca si voi,de service-uri de cartier si de nea ionel si nea vasile care "se pricep" sa repare orice masina :)) dar si de preturile exagerate din reprezentante,am dat un sear ch pe prietenul google "service vw constanta" si am dat de ei,am zis sa incerc ca prea zice numa de lauda pe site,macar sa ma duc sa vad pana la urma ce ma costa sa incerc. Si asa am ajuns....si va pot spune ce am constatat: =service nou,totul nou,"farmacie" la fel ca in reprezentanta =presonalul foarte amabil,calificat,dornic parca sa te ajute si sa iti rezolve problema in cel mai scurt timp si cu cele mai ieftine piese =am stat langa masina(nu ca in reprezentanta) totul a fost schimbat in fata mea cu o grija extrema(mecanicul a lucrat ca la masina lui) =preturile chiar sunt cele de pe site,promotii,verificari ,teste baterie,ETC In conculuzie ,daca aveti vw,skoda,audi,seat si vreti ceva ieftin si calitativ va SUPER RECOMAND,..daca nu credeti macar dati o tura, incercati si va veti convinge.Toate cele bune.

winnoob la 06.03.2014 (15:52)
recomand au experienta
5.0

unul din serviceurile care mi-au dat factura si garantie, dupa ce-am ublat pe la altii degeaba! au lucrat curat. acum s-au mutat in curte la cefin

Adauga un review

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
Intra in contul tau aici pentru a putea adauga un review