AutoA Magazin & Service

B-dul Basarabia Nr. 250(la intrarea in Grupul Industrial Titan) Sector 3, Bucuresti
Sector 3 / Bucuresti

Telefon 0754399963
Web http://www.autoa.ro/

AutoA Magazin SRL este o societate comerciala cu profil auto, infiintata in anul 2007. In urma experientei acumulate de-a lungul timpului, putem spune fara modestie, ca suntem printre cei mai buni vanzatori de piese pentru autoturisme de pe piata din Romania. Cat/ce va costa sa incercati? 5 minute sa completati o cerere de oferta, sau 1-2 minute la un telefon.

AutoA Magazin nu vinde piese si accesorii auto de proasta calitate. Intotdeauna am incercat sa imbinam calitatea cu pretul si de cele mai multe ori am reusit sa vindem piese auto cu cel mai bun raport calitate-pret la preturi excelente. Cel putin asa spun clientii nostrii. Practicam un adaos comercial rezonabil.

Parerea dumneavoasta conteaza pentru noi! Daca sunteti nemultumiti de calitatea produselor vandute de noi sau de calitatea serviciilor noastre, va rugam sa ne precizati acest lucru. Facem tot ce ne sta in putinta pentru a servi toti clientii intr-un mod cat mai corect si onorabil.

In acest magazin de piese si accesorii auto online, informatiile si preturile se schimba periodic. Totul se decide in interesul si dorinta de a multumi orice client care ne viziteaza

AutoA Magazin va deschide in curand un nou magazin de piese auto online, pentru toate marcile de autoturisme( www.autoa.com.ro ). Acest site va ramane in continuare specializat pe piese auto Opel si Chevrolet (producatori si originale).

Nici un review.
Categorii: Piese si accesorii

Adauga un review

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
Intra in contul tau aici pentru a putea adauga un review