AXEVO

Drumul Sarii, Nr. 144, sector 6, Bucuresti (peste drum de Biserica Razoare, langa statia R.A.T.B. Razoare)
Sector 6 / Bucuresti

Telefon 021 430 07 30
Web http://www.axevo.ro

Furnizor de piese auto Ford, Opel, Volkswagen, BMW, Mercedes, Skoda (si altele) atat originale cat si aftermarket, ce activeaza pe piata din Romania.

Inca de la inceput AXEVO si-a concentrat eforturile in crearea unui mecanism eficient de comercializare a pieselor auto bazat pe stocuri proprii, livrare rapida si preturi competitive.

Compania depune eforturi continue pentru imbunatatirea serviciilor pre si post vanzare piese, precum accesul rapid la informatie, comunicarea directa cu consilierii de vanzari sau consultanta profesionala in identificarea si alegerea reperelor potrivite.

Reteaua actuala a companiei AXEVO distribuie piese de schimb originale si aftermarket prin cele cinci magazine de piese auto din tara, situate in Bucuresti, Pitesti, Targu Mures si Oradea. Magazinele AXEVO au stocuri propri de piese auto de import.

Review-uri
bestiutz24 la 02.02.2013 (23:37)
Nu achizitionati de la axevo.ro
5.0

Axevo.ro este un magazin de piese auto, care schimba conditiile de furnizare dupa propriile interese. Cazul meu: Am trimis un e-mail pentru niste piese de Ford.Mi s-a facut oferta (de catre Ion Iulian Cristian - Director vanzari)pentru piese originale si piese aftermarket. Dupa ce am comparat mai multe oferte de la diferiti furnizori am decis sa cumpar de la acest magazin, numai ca ....surpriza: intre timp pentru o planetara de 700 de lei mi s-au cerut suplimentar 130 (garantie pana ce voi restitui planetara veche). Am platit garantia, numai ca in momentul in care am restituit planetara, nu au dorit sa-mi restituie banii pe motiv ca nu este in cutia in care imi livrasera planetara veche.Avand in vedere ca livrarea s-a facut prin curier, orice transmitere suplimentara presuppunea costuri suplimentare. Ca si concluzie, extrem de neseriosi : 1. nu mi-au returnat banii conform celor inscrise pe factura, 2. m-au anuntat despre garantie dupa ce am plasat comanda si am primit oferta fara garantie (plata pentru returul produsului uzat). Aveti grija cu Axevo.ro

Adauga un review

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
Intra in contul tau aici pentru a putea adauga un review