BOISSIGNY AUTO DISTRIBUTION

Bd. Iuliu Maniu 453-457, Sector 6, 061101 Bucuresti
Sector 6 / Bucuresti

Telefon 021.312.47.25 / 311.13.25
Web http://www.jantealuminiu.ro/

Cu o experienta de peste 15 ani, si un portofoliu de branduri respectabil, Boissigny Auto Distribution este o companie dedicata importului si distributiei pe piata romaneasca a jantelor din aliaj si din otel pentru turisme si utilitare printr-o retea de parteneri bine reprezentata la nivel national.

Cu prezente permanente la saloanele auto de profil ( participare la toate editiile SAB din 1999 pina in 2013 ) am reusit sa fim aproape de publicul larg prin produsele si noutatile expuse.

Prin cele 7 branduri de jante reprezentate oferim o gama foarte vasta de modele ce satisfac cererile in materie de design, tehnologie, finisare, performanta, dar si certificarea calitatii.

Branduri precum BBS si OZ RACING nu mai au nevoie de nici o prezentare, fiind singurii 2 producatori de jante europeni ce activeaza si in Formula 1.

Pe de alta parte Grupul german Borbet se detaseaza ca primul producatror de jante de prim montaj ( OEM ) din Europa, reusind sa ofere raportul calitate/pret cel mai bun de pe piata after market.

In cateva cuvinte 100% calitate.

Toate jantele din aliaj si otel comercializate de societatea noastra detin omologarea germana TUV.

Nici un review.

Adauga un review

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
Intra in contul tau aici pentru a putea adauga un review