CARCLEAN - BEAUTY SALON PENTRU MASINA TA

Sos. Fundeni nr. 172, sector 2
Sector 2 / Bucuresti

Telefon 021.240.06.00
Web http://www.carclean.ro
1.0
3 Review
Categorii: Spalatorii auto
Review-uri
gsmatei la 27.04.2012 (14:39)
Doar daca vrei ceva mai mult decat o spalare
1.0

Tocmai m-am intors de la aceast atelier unde mi-am "polishat" masina in urma achizitionarii unui cupon de reducere. 140 ron am dat ... 140 ron a facut, desi as zice ca nici macar atat. Elev fiind, am lucrat in 3 vopsitorii auto mari din Bucuresti (printre care si TopLac Glasurit) si stiu exact ce poate face un polish facut ... nu zic bine, ci decent. Ei bine la acest atelier, Carclean, nu am primit nimic altceva decat o "mangaiere a lacului" si scoaterea doar a celor mai fine zgarieturi. Mai exact, ca sa a dau un exemplu, dupa "polishare", pe lateralul unei oglinzi inca mai am vopsea rosie de la oglinda altei masini pe care "am sters-o" (masina mea fiind argintie). Deci sa va povestesc despre restul zgarieturilor, nu mai are rost. Nu sunt deloc pretentios (ca dovada ca m-am luat de o chestie flagranta si nu de zgarieturi mai grave pe care le am pe masina si de care stiu ca nu pot fi corectate doar din polishare) insa cei de aici cred ca au aplicat doar ultima parte a procedeului de polishare (pasta de luciu, sarind peste cea abraziva). Nu stiu, poate daca va duceti si platiti pretul intreg (desi nu ar trebui sa fie nici o dif.) lucrurile vor merge mai bune, insa personal ma indoiesc. Deci, overall, nu va recomand acest atelier pt. polishare decat daca vreti doar ca masina voastra sa luceasca frumos.

magureanu07 la 27.02.2013 (18:21)
jalnic
1.0

Am fost azi la o cosmetizare auto,interior crem la masina,urme normale de transpiratie si mizerie de pe maini.Am luat masina exact cum am dus-o...justificand ca este "capsulata" mizeria. Au udat tapiteria putin cu apa.Parasolarele si protectia de la portbagaj (passat variant) au fost "omise":)) centurile nici nu s-au atins de ele ca nu fac parte din interiorul masinii...per total...nu va duceti este cea mai mare bataie de joc...si daca ai tupeul sa spui ceva te ameninta ca te si ia la bataie daca nu iti iei masina si pleci. sper sa va fiu de folos....daca stiam...nu ma mai duceam nici eu...dar asta este sa-mi fie invatare de minte!

cosminnnnnn la 06.04.2013 (14:12)
teapa
1.0

Personal de toata jena (adica niste cocaalari tepari pe scurt) , probabil ca daca lucreaza la un automobil de cca 70-80.000 euro proprietate cocalar gras cu lant gros la gat fac treaba buna in rest ceilalti sunt niste fraieri care merita pacaliti de smecheri cum sunt ei ....

Adauga un review

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
Intra in contul tau aici pentru a putea adauga un review