Åžcoala de Åžoferi THOMAS HUX

Târgu Mureş, str. Bolyai nr.3
Targu Mures / Mures

Telefon 0741235239
Web http://www.thomashux.ro

Şcoala de şoferi Thomas Hux oferă tot sprijinul pentru cei care doresc să descopere libertatea de mişcare şi bucuria de a conduce odată cu conştientizarea responsabilitaţii pe care o are fiecare şofer.Şcoala noastră de şoferi vă instruieşte în vederea obţinerii permisului de conducere categoria A şi B. Scopul şcolii de şoferi Thomas Hux este de a oferi servicii de cea mai înaltă calitate, astfel încăt cursanţii să fie foarte bine pregătiţi, atăt teoretic căt şi practic, să poată obţine permisul de conducere şi să conducă fără emoţii într-un trafic din ce în ce mai aglomerat.
Pregătirea practică de 30 de ore este realizată , de către un colectiv de instructori cu mare experienţă profesională, dornici să transmită cursanţilor tainele meseriei în cele mai mici amănunte. Sunt folosite în acest scop autoturisme germane marca Volkswagen Golf.Gradul de promovabilitate al elevilor care au efectuat ore de conducere sub atenta noastră instruire este foarte mare. Atu-ul nostru este experienţa instructorilor acumulată în decursul anilor şi numărul mare de elevi ce au apelat cu încredere la serviciile noastre.

Adauga un review

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
Intra in contul tau aici pentru a putea adauga un review