DANLUC AUTO

Bucuresti, Calea Grivitei Nr. 371, Sector 1, Bucuresti
Sector 1 / Bucuresti


Categoria:II
interdictii: Tractoare Vehicule tractate
limitari: Distanta minima intre fetele interioare ale anvelopelor dmin=0,95 m
observatii: Nu se efectueaza verificari ale eficacitatii sistemului de franare al vehiculelor prin probe functionale in parcurs

3.0
3 Review
Categorii: Statii ITP
Review-uri
bmwe60530d la 15.01.2014 (12:51)
recomand
5.0

seriozitate maxima

Alexul69 la 23.10.2014 (16:59)
Nu recomand!
1.0

Mecanici f slab pregatiti dar f plini de ei. Per total pierdere de timp si bani. A fost unul din cele mai proaste service-uri in care am ajuns vreodata (daca nu chiar cel mai). Oricare alt service din Bucuresti e mai ok decat asta.

BlueWing la 27.05.2015 (12:36)
Discutabil..
3.0

Nu comentez calitatea serviciilor, dar tind sa cred ca oamenii isi fac treaba bine. Problema este la organizare. Organizare tipic romaneasca, dupa ureche... fara programari,, stai frate si asteapta pana se elibereaza un nene care sa se ocupe si de tine.. La statia itp am fost la prima ora, inainte sa inceapa lucrul, si a trebuit sa astept verificarea la inca doua masini, care erau acolo....din intamplare...si nu cred ca se lasa masini de pe o zi pe alta.. Timpul clientului nu este luat in seama, ceea ce e foarte frustrant! Majoritatea avem servicii,,si ardem gazu` pe banii nostri!

Adauga un review

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
Intra in contul tau aici pentru a putea adauga un review