DIAMANT 2000

Centrul de Afaceri Cedru, Str. Lucretiu Patrascanu nr.3 sector 3 Bucresti, cod 030502
Sector 3 / Bucuresti

Telefon 021/330.48.21; 0722.592.763
Web http://www.diamant2000.ro

DIAMANT 2000 este o companie specializata in acordarea de credite, leasing, factoring,, cu experienta deosebita in aceste domenii.
Scopul companiei este de a oferi gratuit clientilor, persoane fizice, persoane fizice autorizate si persoane juridice, solutii de finantare optime pentru credite, leasing, factoring.
Daca sunteti persoane fizice, persoane fizice autorizate sau persoane juridice, IMM-uri si Start-Up-uri, puteti avea acces la unul dintre sistemele de finantare de tipul:

A. Leasing:

 Leasing intern si extern pentru Autovehicule noi si second hand
• Autoturisme, Autoutilitare de marfa si persoane.
• Autocare, Remorci si Semiremorci, Camioane.

 Leasing intern si extern pentru Utilaje si Echipamente noi si second hand:
• Utilaje pentru constructii, Utilaje si Echipamente pentru industria prelucrarii lemnului.
• Echipamente industriale, Linii de productie, Instalatii si Echipamente pentru încalzire si climatizare, precum si alte tipuri de echipamente, Hale industriale noi, Echipamente si sisteme IT.
• Echipamente medicale.

 Leasing Imobiliar:
• Birouri, Apartamente.
• Complexe comerciale, Hale industriale, Terenuri .
• Sale and lease back.

B. Credite pentru persoane fizice, fizice autorizate, persoane juridice ( IMM Micro si IMM Medii)

 Credite
 Nevoi personale, Imobiliare / Ipotecare, Finantarea activitatii curente si de Refinantare.

C. Factoring

•Factoring reprezinta o metoda simpla si rapida de finantare prin care companii mici si mijlocii din Romania pot sa-si cesioneze facturile pentru obtinerea rapida de numerar, fara a lua in considerare gradul de indatorare al societatii si fara garantii suplimentare.
Finantarea prin factoring este solutia optima pentru companiile din Romania care sunt nou infiintate, dar au relatii comerciale stabile, sunt in curs de dezvoltare, cu un trend ascendent, au acces insuficient la alte surse de finantare. Majoritatea clientilor sunt IMM-uri si antreprenoriate care doresc sa se dezvolte si au nevoie de finantare intr-un timp foarte scurt.
•Factoring finanteaza pana la 85% din valoarea facturilor cesionate de clienti, in maxim 24 de ore de la momentul semnarii contractului.
•In conditiile lichiditatii scazute de pe piata si al noilor politici restrictive de risc practicate de banci, IMM-urile, mai ales cele nou infiintate, se califica din ce in ce mai greu pentru un credit bancar, caz in care Factoringul, nu tine cont de marimea companiei sau vechimea pe piata, ci de relatiile comerciale stabile si solvabilitatea debitorilor.
•Beneficiile serviciului de factoring: lichiditate imediata, comisioane competitive, abordare flexibila, produse personalizate, utilizarea discount-urilor financiare de la furnizori, imbunatatirea fluxului de numerar, prin finantarea imediata a facturilor, dar si minimizarea riscurilor, prin rapoartele de bonitate. Prin aceste rapoarte, se furnizeaza clientilor analize detaliate despre activitatea financiara a companiilor partenere, astfel incat clientii sa poata evalua gradul de risc al colaboratorilor lor.
•Finantarea prin factoring se realizeaza printr-un consortiu de banci din Germania si companii financiare de renume mondial, care permit furnizarea unui pachet complex de servicii, unic pe piata la ora actuala, care include colectarea creantelor clientilor, rapoarte de bonitate privind potentialii parteneri ai clientilor, evaluare, verificare si monitorizare a debitorilor si a facturilor, administrarea conturilor de factoring si asistenta pe contracte comerciale.


AVANTAJE

1. Constituirea gratuita a dosarului de credit , leasing sau factoring;
2. Procesare rapida a cererii de credit , leasing sau factoring;
3. Prezentare profesionala a clientului care sa corespunda cerintelor finantatorului;
4. Negocierea cu finantatorul a conditiilor optime: avans, durata, dobanda;

Nici un review.
Categorii: Finantare

Adauga un review

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
Intra in contul tau aici pentru a putea adauga un review