GOMALO GROUP

Calea lui Traian76
Ramnicu Valcea / Valcea

Telefon 0751-979-060
Web http://www.gomalogroup.ro

S.C. GOMALO MANAGEMENT S.R.L. este firma care va scapa de probleme!

Firma noastra efectueaza non-stop servicii de tractari auto pe platforma si transport autoturisme, transport de marfuri, in Bucuresti si intreaga tara. Detinem autospecializate Mercedes echipate performant.

Principalul nostru atu il reprezinta rapiditatea si promptitudinea serviciilor noastre, cat si experienta in domeniu, calitati ce ne-au adus contracte importante de-a lungul activarii noastre pe piata, astfel dezvoltandu-ne un portofoliu impresionant de clienti si parteneri in toata tara.

GOMALO MANAGEMENT S.R.L. ofera în prezent clientilor, servicii de transport auto intern si international (autoturisme si autoutilitare) pe platforma avand o capacitate de transport de trei autoturisme simultan sau de doua jeep-uri/ dubite. Tariful pentru transport se calculeaza in functie de locatie, de incarcare, si cel de destinatie al autovehicului, avand in vedere greutatea si dimensiuniile acestuia.

Nici un review.
Categorii: Diverse, Tractari

Adauga un review

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
Intra in contul tau aici pentru a putea adauga un review