Hidroizolatii Conduraru

Str.Utiesului, nr.15, Sector 2
Sector 2 / Bucuresti

Telefon 0721724104
Web http://www.hidroizolatii-conduraru.ro

CONDURARU GRUP TRANSPORT
Conduraru Grup Transport, va ofera servicii de transport auto intern si international, oferindu-va servicii de calitate si profesionalism.
Suntem la dispozitia clientului pentru transporturi ocazionale sau periodice pe baza de contract cu decontare de TVA pentru persoane juridice.
Blog: http://www.inchiriez-duba-cu-sofer.blogspot.com

CONDURARU GRUP CONSTRUCT
Conduraru Grup Hidroizolatii Bucuresti, va ofera distributie si montaj de specialitate in realizarea lucrarilor de izolatii si termoizolatii in constructii civile sau constructii industriale, de asemenea compania noastra realizeaza lucrari de reabilitare integrala asupra contructiilor existente, pentru hidroizolatii la acoperis, hidroizolatii terase de bloc, reparatii acoperisuri industriale din tabla sau panouri sandwich etc.

Conduraru Grup Construct, are o experienta de peste 10 ani pe piata constructiilor civile si industriale prin furnizarea si realizarea sistemelor de termohidroizolatii si hidroizolatii cu membrane bituminoase sau membrane pvc.

CONDURARU GRUP CONSTRUCT SRL
Str.Utiesului nr.15, Sector 2, Bucuresti
Mobil: 0721.724.104, 0756.724.104
Telefon/fax: 021-410.44.00
E-mail: office@conduraru-grup.ro
Site: http://www.hidroizolatii-conduraru.ro

Nici un review.

Adauga un review

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
Intra in contul tau aici pentru a putea adauga un review