Avem in dotare o hala multifunctionala, prevazuta cu elevatoare, aparate speciale pentru tinichigerie, vopsitorie, prese, mecanica, etc." />

IMAXIM SRL

MIHAI BRAVU 231
Ploiesti / Prahova

Telefon 0244545019
Web http://www.imaxim.ro

Service autorizat pentru toate tipurile de masini. Dotarile tehnice ne permit efectuarea reparatiilor autoturismelor la un nivel ridicat de calitate , timp si promptitudine. Operatiunile de reparatii si intretinere sunt efectuate de personal specializat , cu experienta, rezultatul fiind calificat excelent. Reparatiile sunt efectuate cu piese de schimb din stoc sau comandate direct de la producatori. Service-ul IMAXIM SRL, prin mecanicii sai, utilizeaza echipamente si utilaje furnizate de companii reprezentative in domeniu. Decontari directe cu urmatoarele societati de asigurari: “Allianz Tiriac”, “Asiban”, “BCR Asigurari”, “Omniasig”, “Uniqa", “BT Asigurari”, “Astra", "OTP".
Avem in dotare o hala multifunctionala, prevazuta cu elevatoare, aparate speciale pentru tinichigerie, vopsitorie, prese, mecanica, etc.

Adauga un review

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
Intra in contul tau aici pentru a putea adauga un review