Instructor auto autorizat VOINESCU CRISTIAN

Sector 6 - Crangasi , Militari , Drumul Taberei
Sector 6 / Bucuresti


Scoala de soferi pe Dacia Logan echipata confort la doar 450 RON cu plata in rate. Cursul cuprinde: 24 ore pregatire teoretica, 30 de ore de conducere, consiliere in vederea constituirii dosarului. Carburant inclus !!! Program flexibil !!! Se lucreaza si in week-end !!! Conditii de eligibilitate pentru a beneficia de oferta: - Fisa medicala, avizul psihologic si inchirierea masinii pentru examenul practic se fac obligatoriu prin intermediul scolii.
Sedinte suplimentare de conducere pentru elevi si posesori de permis auto ce nu au mai condus de mult timp, pentru recapatarea indemanarii in trafic. Curs complet pe autoturism Dacia Logan echipata confort cu instructor auto calm si obiectiv. Cursul cuprinde: cunoasterea autovehiculului, mers pe drum in aliniament, viraje stanga-dreapta, parcare laterala cu spatele, garare, intoarcere in 3 miscari, plecare din rampa. Program flexibil !!! Se lucreaza si in week-end !!! Contact la : 0785.125.125 / 0725.878.353

Nici un review.
Categorii: Scoli de soferi

Adauga un review

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
Intra in contul tau aici pentru a putea adauga un review