LEONARD IMPEX PROD COM

Bucuresti, Bd. Uverturii Nr. 134d, Sector 6, Bucuresti
Sector 6 / Bucuresti


Categoria:II
interdictii: Tractoare Vehicule tractate
limitari: Distanta maxima intre axa spate si extremitatea consolei fata a autovehiculului Dmax=5m
observatii: Nu se efectueaza verificari ale eficacitatii sistemului de franare al vehiculelor prin probe functionale in parcurs

2.0
4 Review
Categorii: Statii ITP
Review-uri
proto la 14.07.2010 (17:01)
de evitat
1.0

Recomand evitarea acestei statii ITP deoarece inspectorul de acolo, probabil suparat din cauza lipsei de "atentie", mi-a cautat pana mi-a gasit motive de respingere. Masina mea este in perfecta stare tehnica, totusi mi-a inventat "un mic joc la caseta de directie" si nepozitionare corecta a unei conducte de frana, ca sa-mi respinga masina. In cel mai bun caz, masina poate trece daca iti efectuezi "reparatiile" la service-ul lor "SC LEONARD", reparatii pentru care trebuie sa platesti bineinteles, iar daca vrei sa se rezolve mai repede lucrarile, trebuie "sa vorbesti cu baietii de la atelier". Pur si simplu mi-e greatza...

george70 la 14.07.2010 (17:50)
confirm cele scrise de proto
1.0

Cei mai mari spagari din Romania. O gramada de bani m-au costat reparatiile pe care a trebuit sa le fac la ei, desi am fost "atent" cu inspectorul de la ITP. Nu am sa mai trec nici pe strada respectiva, dara-mi-te sa mai apelez la service-ul lor de kkt.

dmitheone la 18.09.2010 (09:33)
EVITATI ACEASTA UNITATE!!!!
1.0

EVITATI!!!!!!!!! Mi-au verificat masina de la primul pana la ultimul surub!Pt mine a fost foarte bine pentru ca mi-au verificat masina dar modul lor de lucru m-a dezamagit! Nu va sfatuiesc sa va duceti acolo! Si inca ceva legat de jocul in caseta de directie inaintea mea era o masina care a picat pt aceeasi prb iar caseta a fost schimbata tot in servicele lor pt a trece itp-ul! EVITATI ACEASTA UNITATE PENTRU A NU INTAMPINA COMPLICATII! CITITI DOAR MESAJUL DE LA INTRARE IN SERVICE CARE VA RECOMANDA SA REPARATI MASINA LA EI PT A TRECE ITP-UL!

marius40 la 16.08.2011 (17:27)
.....
5.0

dmitheone are dreptate!!masina la itp este verificata din fata pana in spate pana la ultimul surub,ceea ce este un lucru bun si normal,ceea ce se intampla in service ..asta e problema celor care gestioneaza service-ul .Nu pot sa spun ca voi ocoli acest service e prea dur acest termen,sunt alte service-uri renumite care practica aceleasi smecherii de a-ti lua banii.

Adauga un review

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
Intra in contul tau aici pentru a putea adauga un review