Renteaza.com

Apartament 1 MC's, Nr. Bl. 5, Sc. B, Ap. 2, Strada Mehadia 15, Timișoara 300558, Romania
Timisoara / Timis

Telefon 0749540954
Web http://renteaza.com/

Rent a car Timisoara, inchirieri auto cu livrare gratuita in Aeroportul Traian Vuia (TSR)

Oferim un serviciu de inchirieri auto, rent a car Timisoara, bazat pe transparenta si flexibilitate, oferindu-le clientiilor sai posibilitatea de a inchiria o masina si fara un card de credit. Inchirieri masini ieftine preturi de la 16 €/zi, toate taxele incluse, rezerva online o masina sau contactati – 0749540954. Renteaza.com este raspunsul cel mai potrivit la toate exigentele dumneavostra de mobilitate si logistica.

Cautari corelate pentru inchirieri auto Timisoara

cel mai bun pret de inchirieri auto · cel mai mic tarif · inchirieri masini ieftine · inchirieri chevrolet cruze · rent a car low cost dacia logan · masini de inchiriat ford fiesta · inchiriere vw golf · auto de inchiriat vw polo · masini de inchiriat fara garantie pe cardul de credit · rent a car ieftin · noleggio auto senza carta di credito · autonoleggio timisoara aeroporto · inchirieri auto complexul studentesc, centru, sagului · rent a car aeroport traian vuia · inchirieri masini fara depozit pe card · inchiriere logan ieftin

Nici un review.
Categorii: Inchirieri auto
Marci: Chevrolet, Dacia, Ford

Adauga un review

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
Intra in contul tau aici pentru a putea adauga un review