Scoala de soferi Auto JetX

Str Malcoci nr 2B ( in spatele policlinicii malcoci in complexul comercial MALCOCI)
Sector 5 / Bucuresti

Telefon 0767518013
Web http://www.vreaupermisauto.ro

Ceea ce scoate scoala de soferi Auto JetX in evidenta este faptul ca tine cont intotdeauna de programul elevului . Asadar intotdeauna vei putea sa iti organizezi impreuna cu instructorul orarul astfel incat sa poti efectua sedintele la ora aleasa de tine. Si asta nu este tot. In plus ne-am gandit sa iti oferim serviciul TAXI-SCOALA, serviciu ce pune la dispozitia elevului masina absolut in orice zona vrea acesta.In plus fata de aceasta oferta va mai putem oferi ore de instructaj si sambata sau duminica si dupa orele 20.Se ofera instructaj pe dacia logan. Se pot efectua si ore suplimentare pentru cei care detin sau nu permis de conducere!!!Va stam la dispozitie cu informatii privind : ore suplimentare condus, examen auto, permis auto, chestionare auto, legislatie. Preturi pentru scoala de soferi Auto JetX puteti gasi pe siteul nostru. Va asteptam cu drag.

2.1
7 Review
Categorii: Scoli de soferi
Marci: Dacia Logan
Review-uri
ovidiumarinescu la 05.03.2011 (06:37)
Scoala serioasa
5.0

Sunt multumit de aceasta scoala. Este amplasata foarte aproape de mine si am multi prieteni care si-au luat permisul la ei. Inclusiv eu am facut scoala aici si o recomand pt ca este foarte profesionala.

dincaadrian la 01.07.2011 (03:03)
cea mai praf
1.0

am fost si eu la aceasta scoala.......si am dat de un instructor analfabet care era si instructor si patron.....daca vreti sa luati permisul nu recomand aceasta scoala

cursant13 la 23.10.2011 (13:11)
NU RECOMAND
1.0

Mare pacaleala! Subscriu la parerea lui Dinca Adrian si am avut alt instructor : nervos, arogant si suparat pe viata, care nu era patronul! Nu respecta sedintele de condus : din o ora si patruzeci conduci doar o ora, ti se recomanda sa inveti parcarile de pe net, legislatia la fel; ar merita chiar o sesizare la protectia consumatorului.

carmenl la 08.06.2012 (12:00)
OCOLITI
1.0

Cea mai mare greseala pe care am facut-o a fost inscrierea la aceasta scoala ... nu recomand nimanui ! Din 100 de minute pe sedinta am condus 50-60 maxim, m-au amanat si m-au intarziat foarte mult, au marit taxa de rezervare a masinii de examen cu 50% chiar inainte sa o rezerv.... de instructor nu mai zic, a venit baut la prima sedinta, n-am facut parcari....etc. Eu sunt pentru sesizarea la protectia consumatorului. Poate ne strangem mai multi si se face dreptate, pentru a evita astfel de cazuri nefericite pe viitor.

nutzybelle la 08.06.2012 (20:08)
Cei mai neseriosi
1.0

sunt de caord cu ce au scris ceilalti mai sus. Eu am inceput scoala in decembrie si m-au amanat atat de mult incat am terminat abia in aprilie. In aceasta perioada am facut cu 5 instructori. Sunt foarte neseriosi si prost organizati.

AndreeaP la 04.09.2012 (15:40)
O scoala de incredere
5.0

Am terminat si eu scoala de soferi Auto JetX....nu am nimic de reprosat scolii.Inainte sa ma inscriu,m-am interesat de costurile unor alte trei scoli de soferi si Auto JetX a fost cea mai avantajoasa ca pret.Am avut intelegere la programarea sedintelor,cele mai multe fiind dupa-amiaza(din cauza serviciului).In rest,intructorul a fost OK si s-a comportat exemplar.Mai mult de atat,ce puteam sa cer?Un discount de 100 % ? :) Serios vorbind,nu imi pare rau pentru alegerea pe care am facut-o inscriindu-ma la aceasta scoala!

razvan984 la 13.09.2013 (19:45)
ESCROCHERIE!!!!!!
1.0

M-am inscris la aceasta scoala pentru ca am primit cadou un voucher........Decat sa primesti asemenea cadouri mai bine renunti! Am fost obligat sa-mi fac la ei fisa medicala si testul psihologic pentru care am platit 300 ron, am inceput cursurile teoretice (care desigur nu se tineau din diverse motive), dar se pare ca am "invatat" legislatia cel putin pe hartie, dupa care am ajuns la etapa dezastru: cea a pregatirii practice (m-am intalnit cu instructorul de nici mai mult, nici mai putin de 4 ori, o data pe saptamana), mi s-a dat dosarul si asta a fost! La ora actuala sunt inscris la ore suplimentare la o alta scoala si abia acum pot face diferenta. Nu recomand Jetx! Nu recomand vouchere cand vine vorba de scoala de soferi! Nu vei invata nimic, decat cum sa-ti pierzi timpul in cel mai neplacut mod!

Adauga un review

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
Intra in contul tau aici pentru a putea adauga un review