SCOALA DE SOFERI AVIATIA

CART. Micro 39,Bl J5/parter
Galati / Galati

Telefon 0236/472799

Scoala de soferi profesionisti (categ. A,C,C,CE,D), pregateste cursantii cu maxima seriozitate, pe masini noi (Solenza, Logan, Chevrolet Kalos) si cu instructori experimentati, avand rezultate deosebite. Examinarea psihologica se face in cadrul firmei ( program zilnic), pentru obtinere categorii, atestate profesionale, si control periodic. De asemeni, aici functioneaza si centrul de pregatire profesinala pentru obtinere atestate pentru soferi marfa si/sau persoane, taximetrie, ADR, instructori auto, persoane desemnate.

5.0
3 Review
Categorii: Scoli de soferi
Review-uri
CALINMIHAELA87 la 03.09.2014 (13:54)
SCOALA AVIATIA- THE BEST
5.0

E o scoala foarte buna, mii de multumiri, pentru ca sunt soferita de azi... Ii multumesc domnului instructor Giusca pentru talent, rabdare si tact ... Recomand cu incredere!

Mihai256568 la 02.06.2015 (12:11)
Sunt sofer!
5.0

Am luat permisul acum o saptamana! Din prima, cu un instructor calm si rabdator. M-a luat de la zero, m-a incurajat si iata-ma sofer! Felicitari la intreg personalul de acolo. Chiar sunteti buni.

IuliaM la 04.06.2015 (10:11)
5.0

Si eu am facut la Aviatia, cu instructorul Timofte. Nici nu stiu cand au trecut 30 de ore. Stiu ca m-am trezit la examen, incurajat de el ca voi lua si exact asta s-a intamplat. Sfat pentru cei care vor sa de-a de permis- mergeti si la orele de teorie. Eu am fost si mi-au prins tare bine.

Adauga un review

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
Intra in contul tau aici pentru a putea adauga un review