TIM CICLOP

Timisoara, Sturnu Mitropolit Alex.sterca Sulutiu Nr. 6, Timis
Timisoara / Timis


Categoria:II
interdictii: Tractoare Vehicule tractate
limitari: Masa autovehicul Mmax=2,3to Distanta maxima intre axa spate si extremitatea consolei fata a autovehiculului Dmax=6,1m
observatii: Nu se efectueaza verificari ale eficacitatii sistemului de franare al vehiculelor prin probe functionale in parcurs

1.0
2 Review
Categorii: Statii ITP
Review-uri
bogdannagdob la 02.12.2011 (12:37)
CICLOP TIMISOARA - NISTE SPAGARI si total NEPROFESIONISTI
1.0

Am fost sa schimb un bec de semnalizare pentru ca era in dreptul bateriei, in fine, 'nenea' de la electrice, aparent amabil si tot ce trebuie. Dupa ce imi inchide capota ii dau 5 lei si dau sa plec. Ia banii, pleaca si imediat se intoarce din drum si imi spunce ca el nu-i milog si ca ma costa 10 lei. N-am zis nimic, insa m-am dus sa iau bon de la casierie, de unde ma trimite inapoi la 'nene'. Ii zic ca vreau bon, se uita urat la mine imi face o fisa si ma trimite la casierie unde platesc 20 lei -in atelier nu tu lista cu preturi sau ceva de genul, deci preturi din burta, scarbos de-a dreptul. Nu s-a schimbat nimic si nici nu o sa se schimbe prea mult mentalitatea romanului spagar. In concluzie, nu recomand nimanui CICLOP Timisoara, cel putin la partea de electrice - nu stiu daca si restul sunt la fel dar la astia nu ma mai duc.

TimCiclop la 13.01.2012 (09:29)
CICLOP TIMISOARA RECOMANDA ADRESAREA CORESPUNZATOARE!
1.0

La Ciclop orice client poate veni cu masina, cauta seful de service sau pe responsabilul tehnic si beneficiaza de o evaluare gratuita a defectiunilor. Seful de service este in masura sa recomande mecanicul potrivit si disponibil pentru operatiunea solicitata. Se deschide o fisa de comanda si se comunica valoarea interventiei si termenul de executie. Nu recomandam si nu incurajam sa va adresati direct la meseriasi. Incercam sa luam toate masurile pentru a preveni astfel de situatii. Angajatul despre care spuneti ca ar fi facut acest lucru nu mai lucreaza la noi.

Adauga un review

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
Intra in contul tau aici pentru a putea adauga un review