Autovot 2010

Voteaza cea mai tare masina din 2010

Allview.ro

VISUAL FAN este o societate comerciala infiintata in anul 2002, cu sediul central in Brasov, ce are ca obiect principal de activitate productia si comertul en-gross cu produse electronice, sisteme de navigare GPS si telefoane mobile dual SIM.
Toate produsele sunt comercializate sub marca proprie ALLVIEW®, marca inregistrata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci Bucuresti-Romania inca din aprilie 2004.

AllviewMobile, brandul sub care comercializam telefoanele mobile Dual SIM, este recunoscut ca unul din brandurile cu o dezvoltare rapida in Romania si nu numai. Ascensiunea rapida este datorata serviciilor pe care le atasam produselor noastre si faptului ca oferim cat mai multe facilitati la un pret competitiv. Oferim asistenta telefonica si prin email clientilor nostri, le punem la dispozitie diverse aplicatii pentru telefoanele Allview si oferim garantie extinsa pentru toate telefoanele noastre: 3 ani.

Telefoanele ALLVIEW se bucura de popularitate atat datorita elementului de noutate reprezentat de tehnologia dual SIM, dar mai ales datorita eforturilor depuse de angajatii companiei si colaborarii cu parteneri puternici precum retelele de magazine de telefoane mobile: Germanos, Fonomat, Euro-GSM, Proton, Fonica, Ilex GSM .

Suntem partener oficial eBuddy incepand cu toamna lui 2009, furnizorul de solutii software de mesagerie instant si comunicare sociala. Astfel, telefoanele ALLVIEW vor avea instalata aplicatia software care permite comunicarea cu utilizatorii Yahoo si MSN Messenger, Facebook, Google Talk, My Space dar si ICQ, Aol Instant Messenger.

Tot incepand cu toamna anului trecut suntem partener oficial BOLT pentru Europa, browserul web cu compresie de date si consum de trafic optimizat. Am dezvoltat impreuna cu Bitstream, compania americana detinatoare a browserului web BOLT, interfata in limba romana a aplicatiei. Am ales colaborarea cu BOLT pentru ca este singurul browser care permite descarcarea fisierelor de pe YouTube iar compresia datelor asigura afisarea rapida a informatiilor si conservarea bateriei.

In acest moment avem in portofoliu 7 modele de telefoane Dual SIM cu functionalitati diferite, care incorporeaza un nivel tot mai avansat de tehnologie. Dezvoltam produse care intrunesc mai multe caracteristici tehnice intrunul singur, sau care ofera cat mai multe facilitati la un pret competitiv.

Produse oferite in cadrul concursului

Telefon Allview Dual SIM T1 Vision

T1 Vision dual SIM atrage prin designul armonios si datorita aplicatiilor pe care le suporta: E-Maps, Vizualizare clipuri online, Vreme, Curs valutar online, Browser Internet.
Senzorul de miscare cu care este dotat aparatul poate fi folosit pentru jocuri, pentru vizualizarea meniului, pentru schimbarea wallpaper-ului sau pentru gestionarea apelurilor (functia "Turn-to-mute" permite oprirea soneriei prin simpla intoarcere a telefonului). Printre specificatiile demne de luat in seama se numara si camera de 3.2 MP, functia TV, posibilitatea de a trimite si primi emailuri.

Telefon Allview Dual SIM S2 Guld

Cel mai nou terminal Allview, S2 Guld Dual SIM, este un gadget cu pronuntate accente de player MP3.

Telefonul impresioneaza prin designul aparte, prin capabilitatile tehnice si prin functionalitatea Dual SIM. Infatisarea de trendsetter este data de carcasa metalica, butoanele din sticla si display-ul de inalta rezolutie.
Dincolo de finisajul exceptional, noul telefon incorporeaza capabilitati tehnice ce conecteaza universul multimedia cu cel business.
Astfel, procesorul de sunet Yamaha Amplifier si castile Profi cu jack de 3.5 mm garanteaza calitatea auditiei, iar momentele perfecte inregistrate de camera foto-video de 1.3 MP pot fi stocate pe un card T-Fash de maxim 8 GB.
S2 Guld suporta chat prin SMS si mesaje Email, radio FM, browser Wap si este dotat cu senzor de miscare (inclusiv functia de gestionare a apelurilor Turn to Mute). In timpul convorbirilor telefonul are o autonomie de de pana la 180 minute, iar in standby de pana la 100 ore.
Conectivitatea se realizeaza prin  Bluetooth, Wap, GPRS sau prin intermediul unui port MiniUSB multifunctional, care asigura un transfer facil de fisiere multimedia si date.
Preocuparea evidenta pentru detalii, imbinarea eleganta a materialelor naturale si capabilitatile tehnice ale lui S2 Guld, fac din acesta un telefon care incanta simturile.

2 x Allview Dual SIM M2i Chroma

M2i Chroma este un telefon candybar, cu design shine, care incorporeaza, pe langa tehnologia Dual SIM, si capabilitatile tehnice ale unui telefon mobil modern.
Display-ul este un TFT de 2 “ cu o rezolutie VGA 260 x 176 si 256 mii de culori.
M2 Chroma este un dual SIM, dual standby, cu buton de apelare asociat fiecaruia dintre cele 2 SIM-uri. Terminalul suporta transfer de fisiere prin USB.
Meniul este disponibil in limbile romana romana, engleza, franceza, germana, italiana
Demne de luat in seama sunt player-ul audio, functia radio FM, calendarul, conectivitatea Bluetooth si GPRS, camera VGA.
Designul shine, de efect, atrage privirile, iar calitatea finisajelor incanta simturile.
Cu siguranta M2 i Chroma va castiga o pozitie privilegiata in randul telefoanelor, prin pasi mici dar siguri.

 


Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru