Autovot 2010

Voteaza cea mai tare masina din 2010

Azerty Distribution

Despre companie

Azerty face parte din grupul de magazine online MarketOnline-MediaDot-Ghelir administrate de Kelion Online SRL. Este un magazin online tanar, ce comercializeaza produse IT&C, echipamente profesionale, ofera solutii de business complete precum si servicii ireprosabile clientilor sai. Azerty detine un showroom cu un design avangardist unde sunt prezentate cele mai noi oferte IT&C, unde clientii sunt consiliati de cei mai buni specialisti. Azerty - cea mai buna solutie pentru businessul tau!

Produse oferite in cadrul concursului

10 x incarcator auto Nokia DC-4

Nokia DC-4 va incarca telefonul prin conectarea la priza pentru bricheta a masinii. Este compatibil cu o serie foarte mare de telefoane Nokia.

10 x antena GPS Externa pentru Mio

Antena GPS externa a fost proiectata pentru sistemele Mio, pentru a amplifica semnalul de la satelit in vehiculul dvs. Ea functioneaza in orice vehicul.

1 x navigator GPS Go Clever 4366

Modelul 4366 vine cu noul procesor de la Mediatek, cu viteza de 468MHz, ce permite redarea de fisiere complexe multimedia si totodata viteza crescuta in meniul de navigare!

1 x Sistem Acer Emachines

Acer eMachines EZ1601 este un sistem all-in-one cu un design placut si compact, extrem de practic si util pentru cei ce doresc un PC.

1 x Car kit Bluetooth Motorola T505

Motorola MotoROKR T505 - Vorbesti la telefon. Asculti muzica preferata. Handsfree. T505 este un kit handsfree bluetooth cu transmitator FM integrat.

2 x Apple ipod Nano 8GB black

iPod nano reuneste muzica si filmul cu noua camera video incorporata. Si pentru o regie perfecta ai un ecran mai mare si un finisaj din aluminiu in sapte culori stralucitoare.


Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru