Autovot 2010

Voteaza cea mai tare masina din 2010

AROBS Transilvania Software

Despre companie

AROBS Transilvania Software a fost fondata in 1998, avand sediul principal la Cluj-Napoca si un birou operational la Bucuresti. Firma si-a inceput activitatea cu dezvoltarea de produse in regim de outsourcing pentru companii importante din Europa de Vest si Statele Unite ale Americii. In martie 2006, AROBS si-a diversificat profilul activitatilor prin initierea unei noi linii de business, devenind distribuitor national de sisteme complete de navigatie GPS si smartphone-uri cu GPS.

Ca urmare a cererii existente pe piata si din dorinta de a oferi solutii inovatoare clientilor sai, in aprilie 2008, AROBS a lansat Smailo - primul brand romanesc de sisteme de navigatie.

In momentul de fata, AROBS comercializeaza sub brandul Smailo 6 modele de sisteme de navigatie cu harti complete pentru 43 de tari europene: Smailo S1000, Smailo S2000, Smailo TS si noua gama Smailo HD (Smailo HD3.5, Smailo HD4.3, Smailo HD5.0) lansata in decembrie 2009.

Prin intermediul site-ului www.smailo.ro, utilizatorii au posibilitatea sa descarce gratuit pozitiile camerelor radar fixe si sa isi actualizeze baza de date cu Puncte de Interes. AROBS ofera si serviciul "Smailo 48" prin care terminalele aflate in garantie sunt inlocuite in maxim 48 de ore.

Produse oferite in cadrul concursului





Smailo S2000
Smailo S2000 este un sistem de navigatie extrem de usor de folosit, echipat cu un receptor GPS de ultima generatie, care asigura receptionarea semnalului GPS in conditii optime chiar si in medii dificile. Navigatia in cele 43 de tari ale Europei devine simpla si relaxanta datorita hartilor clare si foarte bine detaliate. Milioane de Puncte De Interes (benzinarii, hoteluri, restaurante, atractii turistice) sunt disponibile la o simpla atingere a ecranului tactil de 4,3". Procesorul puternic de 400 Mhz permite calcularea mult mai rapida si corecta a rutelor.





Smailo Lokator
Smailo Lokator este cel mai simplu si ingenios sistem de monitorizare si localizare prin GPS in timp real.

Cu ajutorul acestui dispozitiv puteti localiza si monitoriza orice tip de autovehicul, motocicleta, ATV, bicicleta sau alt mijloc de locomotie. In caz de furt, locatia autovehiculului poate fi identificata in doar cateva minute. Smailo Lokator este excelent pentru monitorizarea soferilor tineri (adolescentilor) sau a membrilor familiei pentru care va faceti griji atunci cand sunt la volan. In plus, aveti posibilitatea crearii unei zone de siguranta personalizate si sunteti avertizat prin SMS in momentul in care masina paraseste zona prestabilita.

Smailo Lokator este dispozitivul ideal si atunci cand vreti sa stiti in permanenta unde se afla cei dragi: copii, batrani si chiar animale de companie. Dispozitivul este usor de transportat in ghiozdanul copilului, geanta unui batran, rucsacul pentru excursii sau atasat la zgarda unui animal de companie.

Evidenta grafica a traseului parcurs timp de 15 zile se realizeaza pe harta detaliata a Romaniei, cu peste 330 localitati la nivel de strada, drumuri nationale si judetene si pot fi vizualizate on-line accesand interfata web http://lokator.smailo.ro


Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru