80% sanse de ploaie in timpul cursei

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 08.06.2008
Meteorologii au anuntat ca exista o sansa de 80% ca Marele Premiu al Canadei de duminica sa fie afectat de furtuni.

In timpul cursei, temperatura aerului se va situa in jurul valorii de 30 de grade Celsius, insa cerul va fi acoperit de nori, existand 80% sanse ca in cursul dupa-amiezii sa existe cateva furtuni.

Totusi, in acest moment este dificil de anticipat daca ploaia isi va face cu adevarat aparitia pe circuitul Gilles Villeneuve chiar in timpul cursei, care va incepe la ora locala 13:00 (ora 20:00 in Romania).

In alta ordine de idei, administratorii circuitului au anuntat ca vor reface suprafata circuitului in virajul 10, dupa numeroasele plangeri ale pilotilor. Astfel, directorul de curse al FIA, Charlie Whiting, a inspectat sambata circuitul, ulterior mai multe camioane facandu-si aparitia pentru a incepe reasfaltarea virajului 10.

Comentarii (4)

  • Ce frumos...
    Doar asa vedem o cursa spectacol,multe depasiri,abandonuri,schimbari de lider si un castigator neasteptat,dar capabil...Alonso :)
    0 0
  • ploaie
    sa speram ca o sa fie ploaie, si sa fie cum a zis reddog....alonso pe un loc f bun....
    0 0
  • frumos...
    ntzzzzz...unu` ...altu...
    0 0
  • Da da.........
    80% ploaie in timpul cursei ? Unde ??? e intrebarea; ca nu avem noi norocul sa vedem o cursa pe ploaie la Montreal castigata de Kubica bineinteles ca N-ARE CINE BAH alcineva. Vettel e prea departe.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru