Accident grav pentru Mark Webber

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 09.05.2008
In timpul antrenamentelor de vineri de la Istanbul, Mark Webber a pierdut controlul volanului in virajul 6 si s-a lovit de barierele de protectie, insa a scapat nevatamat.

Pilotul echipei Red Bull, Mark Webber, a suferit vineri un accident grav in timpul celei de-a doua sesiuni de antrenamente libere de pe circuitul Istanbul-Park. Australianul a pierdut controlul monopostului RB4 la iesirea din virajul 6.

Drept consecinta, Webber a iesit de pe circuit si s-a izbit violent de glisierele de protectie de pe marginea pistei. Chiar daca spatele masinii sale a fost grav afectat, Webber a scapat nevatamat si a iesit singur din monopost.

Sesiunea de antrenamente a fost ulterior oprita cateva minute pana la curatarea pistei.

Comentarii (8)

  • tu
    ce fraier!!!!!!!!!!!
    0 0
  • thomas...
    De ce spui ca e fraier ? a fost pista varza,foarte murdara si uda,multi piloti au iesit in decor in prima sesiune...din pacate acum nu pot vedea nimic..pe fi.com nu functioneaza live timing :(
    0 0
  • Comentariu de la mine
    Daca pilotul a gresit de ce e depunctata si echipa? Eu cred ca echipa ar fi trebuit sa fie depunctata doar daca de vina ar fi fost o problema tehnica.
    0 0
  • hmmm!
    Va salut,am si eu ceva de spus la acesta fraza: Webber a scapat nevatamat si a iesit singur din monopost.>>>pai fratilor cum este normal asa ceva un pilot sa iasa singur adica nu era nimeni pe acolo si in caza de ceva doamne fereste putea sa i-a si foc ca nimeni nu putea sa-l salveze,asa k mi se pare o aberatie lipsita de respect la faza asta.Imi scuzati vorbele dar viata ity poate rezerva si ghinion.Asta e viata va salut
    0 0
  • @spawn
    eu cred ca nu ai vazut in viata ta un accident de F1, asa se intelege din ce ai scris tu. Ca a iesit Webber SINGUR din masina se refera la faptul ca o iesit fara ajutorul nimanui, nu aia ca nu o fost nimeni acolo in caz ca era nevoie. Uita-te si tu pe youtube.com sa vezi mai exact ce si cum
    0 0
  • ma blegule!!!!
    dc zici ca e prost ????te crezi u mai bun sti cate pedale are o masina domnule ?????sau cu ce se mananca F1 ????
    0 0
  • fagurele
    nu va mai balacariti atita ce daca a gresit omul trebuie sa-i luati gatul?este f.f.f. greu de condus o masiona de f1
    0 0
  • spatele?
    a fost impact frontal, spatele chiar nu a avut nimic.

    "Chiar daca spatele masinii sale a fost grav afectat..."
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru