Aerodinamica, principalul obiectiv al testelor pentru Toro Rosso

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 27.07.2007

Scuderia Toro Rosso a incheiat mai devreme ultima zi de teste de la Mugello, din cauza unor probleme de natura medicala ale pilotului Scott Speed. Cu toate acestea, americanul a reusit sa parcurga 74 de tururi, cel mai bun timp fiind 1:23.590.

"Programul a fost asemanator cu cel din zilele precedente. Am testat noile componente aerodinamice pentru cursa de la Hungaroring, am folosit materiale noi la frane. Circuitul rapid de la Mugello nu se potriveste foarte bine cu cel de la Hungaroring, care este mai lent, dar cel putin temperaturile inregistrate aici sunt asemamnatoare cu cele pe care le vom intalni in Ungaria", a declarat Laurent Mekies, inginerul sef al echipei Toro Rosso.

Comentarii (5)

  • Cam greu!!
    Stirea asta s-a lasat mult asteptata. A venit cam greu dar totusi a venit. O asteptam imediat dupa cea cu ferrari. M-a tinut in tensiune.
    Acum totul e bine:P
    0 0
  • ...
    trebuie mentionat ca Vettel a fost prezent la Mugello, dar nu a urcat in masina.
    0 0
  • Toro rosso????
    Ce e frate aia ? De ce sunt atatea stiri cu formula 1 pe aici? Ma obosesc la cap. Ma faceti sa renunt a mai intra pe site din cauza asta. Nu ma intereseaza F1 si de cate ori vreau sa citesc cate o stire numai de asa ceva am parte. De ce nu dati stiri si din campionatul de raliuri. Ala mi se pare mai interesant. Daca vad si stiri din WRC mai des nu voi mai fi deranjat de cele din F1.
    0 0
  • :))
    Formula 1 e doar pentru cei pasionati, daca nu iti place nu te mai uita peste stirile F1.
    10x pt stirea asta ;))
    0 0
  • @io
    Asta este sectiunea de Formula 1 a site-ului Automarket. Aici vei gasi numai stiri despre aceasta competitie. Pentru stiri din domeniul auto, intra cu incredere pe homepage :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru