Alan Jones: "Webber va castiga cel putin o cursa"

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 04.05.2008
Fostul campion mondial Alan Jones crede ca Mark Webber va deveni in curand primul pilot australian care castiga o cursa de F1 dupa o pauza de 27 de ani.

Alan Jones este ultimul pilot din Australia care a triumfat intr-un Grand Prix. Evenimentul a avut loc in octombrie 1981 la Las Vegas, insa Jones este convins ca Webber ii poate calca pe urme.

"Cred ca Webber va castiga un Mare Premiu", a declarat Jones pentru Reuters. "Are nevoie si de putin noroc, dar cred ca este capabil sa castige. Red Bull sunt din ce in ce mai fiabili si cred ca locul 5 reusit de Mark in ultima cursa demonstreaza o forma buna".

Webber a realizat de multe ori performante bune in calificari, insa nu a reusit sa le converteaza in rezultate promitatoare si in curse. Cele mai bune performante ale pilotului australian sunt doua clasari pe ultima treapta a podiumului, cu Williams in 2005 si Red Bull in 2007. "Este intotdeauna bun in calificari si daca va avea un monopost fiabil nu vad niciun motiv pentru care Webber sa nu castige o cursa. Cred ca Red Bull merg din ce in ce mai bine si sunt in forma buna, asa ca cine stie?", se intreaba Jones.

Comentarii (8)

  • Stirea e foarte veche !!!
    Jones: Webber will end Australia's drought
    Sat May 03, 2008 (01:30:44PM) [ AutoSport.com ]
    0 0
  • max2maximuss....:(((
    Toate stirile publicate in ultimele zile sunt vechi,adica au 2-3 zile
    0 0
  • au dreptate cei doi
    ati facut o varza saptamana asta, bine ca l-am tinut pe webber si red bull 2 zile, iar voi dati stirea acum... si multe alte stiri. Trebuia sa anuntati ca va luati liber si ori nu dati nici o stire pe acea perioada, ori le dati pe toate. Noi schimbam ca fraierii iar voi stiri nimic. Nu e corect!
    0 0
  • stiri
    cum ati gandit-o cu stirile astea ??!! Continuati cu cele date toata saptamana asta sau le dati pe cele aparute azi, sa stim cum sa schimbam si noi...
    0 0
  • ne-stiri............
    ......baieti....ce n-ati inteles.....stirile de ieri sau azi se vor da maine sau poimaine.....depinde pe ce parte doarme dl Popescu......schimbarile le facem dupa ureche.........bafta multa!!!!
    0 0
  • Stiri jalnice !
    Nu mai conteaza cum se dau stirile, pentru ca nu au niciun sens, toate sunt vechi si nici macar toate stirile din ziua respectiva nu sunt postate..., oricum se inspira doar dupa un singur site sportiv (asa pare sa fi fost saptamana aceasta) asa ca alte stiri nu vom mai avea ! Bafta userilor in "inspiratie" !
    0 0
  • stiri
    Ma intreb si eu cine beneficiat de punctele astea....eu am tinut Redbull 2 zile in echipa, pt o alta stire, dar se pare ca nu mai avem parte nici de aia, sau nu se stie!?!
    Din toate stirile publicate saptamana asta, sin una singura am reusit sa adun maxim de puncte, in rest varza mare!
    Succes tuturor in continuare, si sa nu uitam ca avem un "coleg" care pleaca in Turcia :P
    0 0
  • alta data
    poate o sa va "converteaza" punctele: "...insa nu a reusit sa le converteaza in rezultate promitatoare... "
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru