Albers, amendat pentru incidentul din Franta

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 03.07.2007

Pilotul echipei Spyker, Christjian Albers, a fost amendat de catre oficialii Marelui Premiu al Frantei cu suma de 6800 de dolari, datorita incidentului in care a fost implicat pe linia boxelor. In turul 30 al cursei, olandezul nu a asteptat semnalul mecanicilor si a plecat de la boxe mai devreme, cu furtunul de realimentare atasat de masina.

"Cred ca cel mai important lucru este ca baietii sunt ok si ca nimeni nu a fost ranit in acest incident", a declarat ulterior Albers.

Presa internationala a fost foarte dura cu pilotul olandez, "Bild" titrand pe prima pagina "Idiotul din Olanda", in timp ce tabloidul britanic "The Sun" l-a numit "o calamitate pentru echipa".

Comentarii (5)

  • alberts
    mai dupa cate am vazut eu pe TVR 1, mi sa parut ca alberts e nevinovat, sau nu e chiar asa de vinvat cum il scot astia. Parca mecanicul ia aratat semnul cu go si el asta a facut. poate cineva sa ma lamureasca? eventual un filmulet
    0 0
  • alberts
    Nu stiu cum poti spune despre alberts ca e nevinovat. Din cate stiu eu, mecanicul are pe o parte a tablitei inscriptia "BRAKE ON" si pe cealalta "1st GEAR", si cand o ridica sus ii da voie sa porneasca. Eu unul nu am vazut ca mecanicul sa ridice sus semnul.
    0 0
  • jano_rajmond
    @realcriss
    Uita-te mai atent CAND pleaca Alberts si cand ridica mechanicul semnul.

    http://youtube.com/watch?v=Em5V8FYAxG0

    Il ridica sa nu il loveasca in cap pe Alberts dupa ce a plecat :))
    0 0
  • jano_rajmond
    @AutoMarket & Mircea
    Numele pilotului este Christijan Albers nu "Christjian". Daca nu stiti sa scrieti merge f fain metoda Copy -> Paste!
    0 0
  • tzitzi
    caraghios
    in fine il cheama si Chritijan si Albers, nu Alberts, dar asta e partea a 2 a. Partea 1 e aia caraghioasa. Mecanicul din fata are permisunea sa ridice tablita cand mecanicul din spate ii face semn, dar cei din spate nici macar nu apucasera sa infinga alimentatorul k lumea si Albers a si pornit. Mecanicul din fata a ridicat tablita pt ca nici nu mai avea alta solutie. Ce voiati? sa fuga cu tablia dupa el???
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru