Alfa Romeo prezintă monopostul pentru sezonul 2019: fosta echipă Sauber mizează pe talentul lui Kimi Raikkonen

de Daniel Popescu
Luni, 18.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alfa Romeo a dezvăluit luni monopostul cu care va concura în sezonul 2019 al Formulei 1. Fosta echipa Sauber mizează pe serviciile lui Kimi Raikkonen și Antonio Giovinazzi.

La începutul lunii februarie, Sauber a anunțat că își schimbă numele în Alfa Romeo Racing începând din sezonul 2019, în ciuda faptului că acționariatul și conducerea echipei rămân neschimbate.

Cu alte cuvinte, schimbarea are practic doar un rol de marketing, pentru ca Alfa Romeo să-și promoveze mai bine brandul.

Luni, înainte de startul primei sesiuni de teste de pe circuitul de la Barcelona, Alfa Romeo a prezentat în fața garajului noul monopost cu care va aborda sezonul 2019.

Conform așteptărilor, monopostul păstrează în mare parte nuanțele de alb și roșu de anul trecut. Totuși, nuanța de roșu este acum mai puternică, în timp ce logo-ul Alfa Romeo este mai proeminent pe carcasa motorului.

Kimi Raikkonen este pilotul care testează luni pentru Alfa Romeo pe circuitul de la Barcelona, iar pilotul finlandez a ieșit în decor în virajul 5 și a rămas blocat, astfel că sesiunea a fost întreruptă pentru scurt timp pentru că monopostul să fie preluat și transportat la garaj.

Williams a anunțat că nu va lua parte la prima zi de teste de la Barcelona, întrucât are nevoie de mai mult timp pentru finalizarea monopostului.

Via Alfa Romeo, F1

Comentarii (7)

  • daca intrati pe site-ul oficial de formula 1 aveti un video care explica care sunt modificarile care trebuiesc facute de constuctori fiindca s-a schimbat regulamentul, masinile or sa fie in proportie de 95% identice ca areodinamica, asa ca daca vrei sa comentati de genul vai ce bot urat sau ce coada urata, astea sunt regulile F1 de anul asta...daca sunt bune sau nu...vdm
    13 0
  • Or fi mizand ei pe talentul lui Kimi, dar sa reuseasca sa-l trezeasca din somn, sa nu mai doarma pe pista !
    5 10
  • hazard
    bun, acum stim cine o sa ocupe si ultimele locuri
    2 11
  • Bogdan
    Se pare ca voi ce ati comentat inainte nu stiti sa vedeti dupa colt.
    6 0
  • @Bogdan
    Si tu cum vezi dupa colt ? Ne luminezi si pe noi ?
    4 1
  • @Bogdan
    Si tu cum vezi dupa colt ? Ne luminezi si pe noi ?
    2 0
  • Macar stim ca stilistul si-a facut treaba, paleta de culori si designul (ma refer la pictura nu la arhitectura masinii) arata excelent.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru