Alonso: "Am facut tot ce am putut"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 24.03.2008
Fernando Alonso spune ca a dat tot ce a putut in cursa de la Sepang si admite ca distanta fata de plutonul fruntas este destul de mare.

Pilotul echipei Renault a castigat ultimul punct pus in joc in cursa de duminica, terminand la peste un minut in spatele lui Kimi Raikkonen.

"Am facut tot ce am putut si am castigat ultimul punct", a declarat Alonso. "Am putut constata ca, in conditii normale, suntem putin in urma in privinta performantei. Obiectivul nostru este sa obtinem puncte la fiecare cursa si sa muncim mult la urmatoarele teste pentru a obtine performante mai bune".

Coechipierul sau, Nelson Piquet Jr, a terminat pe locul 11, dupa ce in Australia abandonase in primele tururi. "Sunt bucuros ca am terminat cursa si acesta a fost principalul meu obiectiv dupa cursa de la Melbourne", a declarat brazilianul. "Am invatat foarte mult si imi dau seama ca grupul din care facem parte este foarte competitiv si trebuie sa pilotezi perfect, dar am terminat aproape de coechipierul meu si asta este incurajator. Cursa a fost dificila, iar masina nu este suficient de competitiva, dar fac progrese si sper sa continui la fel in cursa urmatoare din Bahrain".

Comentarii (6)

  • OF!
    Salut,scoateti domne publicitatea aceea cu banca bcr ca ma stresezaa.Va rog frumos sa o scoateti,astept gestul dumneavostra.O zi buna
    0 0
  • punctaj
    inteleg sa i punctati pe piloti dupa aceste declaratii care de altfel sunt de bun simt si reale.dar nu inteleg de ce punctati constructorul.sau daca l punctati dati i minus ptr ca masina a fost practic criticata de piloti.acest lucru ar trebui sa fie valabil ptr toate masinile care sunt criticate de piloti.
    0 0
  • de ce nu mai lasati si pe altii sa comenteze?
    Eu nu doresc sa particip la concursul vostru, nu-l inteleg de loc nu are nici o logica , dar nu conteaza.
    I-mi facea placere sa pot sa-mi spun parerea despre evenimentele petrecute in Formula 1, dar vad ca de astazi m-ati blocat obligindu-ma sa ma inscriu .M-am inscris , dar concursul nu ma intereseaza , tot ce vreau e sa ma lasati sa comentez si eu cite ceva despre ce se intimpla in Formula 1. Imi place Formula 1 ,o urmaresc de cind ma stiu iar din 1992 am evidenta tuturor rezultatelor si toate celelalte intimplate in toate etapele.
    - Intrebare? - De ce nu a fost bine asa cum a fost pina acum? Adica sa poti sa-ti spui parerea liber fara inscrieri, login-uri s.a.m.d.
    - Referitor la prestatia lui Alonso din Malayezia, ce mai e de spus?
    Renault cred ca trebuie sa munceasca f. mult ca sa ii poata ajunge pe cei mari, ceea ce sincer cresd ca nu se va intimpla in acest an.Cred ca Alonso isi va indrepta atentia spre alte echipe mai performante , daca Renault nu-si revine considerabil.Varianta Ferrari cred ca e cea mai plauzibila pentru el , avind in vedere ca sprijinul lui Massa a scazut considerabil prin plecarea lui Jean Todt, si bineinteles fiului lui a scazut in influenta asupra lui Ferrari. Asa ca la anul nu-i exclus sa-i vedem pe Raikkonen si Alonso coechipieri.
    Va multumesc ,numai bine.
    0 0
  • alonso
    am aceasi parere ca csabab, nu inteleg concursul vostru, dar imi place sa comentez cursele de formula 1, si ma-si bucura sa ii vad pe Alonso si Raikkonen coechipieri.
    0 0
  • :D
    si eu mi-as dori sa ii vad pe Kimi si pe Fernando coechipieri si mai stii..poata la anul o sa ii vedem...
    0 0
  • il cred pe cuvant...
    degeaba este fernando atat de bun daca masina e neperformanta...nu stiu ce a fost in capul celor de la renault de nu i-au construit o masina mult mult mai buna...potrivita unui dublu campion modial cu aceasta echipa!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru