Alonso ar putea pleca de la McLaren

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 07.08.2007

Speculatiile conform carora Fernando Alonso se gandeste sa paraseasca echipa McLaren au devenit realitate dupa ce dublul campion mondial a discutat luni cu presa spaniola. Astfel, Alonso a declarat reporterilor spanioli:

"Chiar acum ma gandesc: eu sau Hamilton? Dar stiu ca nimic nu se va schimba. Am impresia ca unii oameni de la McLaren nici macar nu stiu ca eu vorbesc limba engleza".

Afirmatiile spaniolului vin dupa ce acesta a admis la Budapesta ca nu stie daca isi va duce la bun sfarsit contractul pe 3 ani cu McLaren. Cotidianul spaniol As sustine ca pilotul in varsta de 26 de ani s-a decis deja sa plece de la McLaren, avand ca alternative fosta sa echipa, Renault, sau o mutare la BMW-Sauber.

Daca directorul departamentului de inginerie de la Renault, Pat Symonds, a admis cu cateva saptamani in urma ca ar dori ca Alonso sa se intoarca la echipa franceza , Mario Thiessen, seful de la BMW, a negat interesul pentru spaniol: "Alonso nu este deocamdata pe lista noastra de prioritati", a spus Thiessen.

Fernando Alonso a venit la McLaren in acest sezon, insa nu a reusit sa se impuna in fata coechipierului sau, Lewis Hamilton, care l-a devansat pe spaniol cu 7 puncte in clasament.

Contractul lui Alonso cu McLaren expira in 2009. 

Comentarii (6)

  • da nene!!
    Asa da stire si interpretare!!!
    Bravos
    0 0
  • de ce +3 la BMW?
    de curiozitate, pentru ca n-am prins ideea!!!
    0 0
  • cossandu
    stiri
    azi toata ziua am asteptat stirile cu ferrari, si ca facatura nu a aparut nimic :)
    0 0
  • jano_rajmond
    Hai sa vedem
    As fi curios sa plece pe la Renault sau BMW Sauber... ba mai mult pacat ca nu a stat si anul acesta cu Renault... sigur ar fi undeva pe la mijlocul clasamentului la cat "talent" are =))
    0 0
  • sharky_raduku
    daca..
    Mclaren va pierde acest pilot vor fi cei mai fraieri...indiferent daca sunt fanul lor...dar mie mi se pare cel mai potrivit alonso in clipa de fatza...cine o sa mai seteze mashina...hamilton?
    0 0
  • jano_rajmond
    DA!
    De parca pana acuma Alonso seta masina... de aia il bate Hamilton pe unde apuca... ca isi seteaza asa de bine masina :P
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru