Alonso: "Avem nevoie de mai multa viteza"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 07.04.2008
Renault nu au mai reusit sa castige puncte si in Bahrain, iar Fernando Alonso admite ca monopostul R28 nu a fost suficient de rapid.

Dublul campion mondial a facut o cursa anonima, cu exceptia incidentului cu Hamilton, reusind in cele din urma sa termine pe locul 10. "Cursa a fost dificila, asa cum ma asteptam", a declarat Alonso. "Calificarea in Q3 a fost o mare surpriza, dar stiam ca performanta noastra nu ne va permite sa avem o evolutie mai buna in cursa. Ducem inca lipsa de viteza, dar speram sa imbunatatim situatia la Barcelona".

Coechipierul sau, Nelson Piquet Jr, a fost nevoit sa abandoneze in urma unor probleme la cutia de viteze. "Am avut un start bun si masina mergea bine, apoi am suferit o problema la cutia de viteze. Am incercat sa continui, dar a devenit periculos si inginerii mei mi-au cerut sa ma retrag pentru a evita o penalizare in cursa urmatoare.

Rezultatul nu a fost cel pe care il doream, dar am fost capabil sa invat din nou in acest weekend. Acum voi incerca sa ma pregatesc cat mai bine pentru cursa urmatoare si sa fac tot ce pot in testele de la Barcelona".

Comentarii (3)

  • Mai recititi inainte da a pune articole pe site, ca doar sunteti profesionisti
    "Calificarea in Q3 a fost o mare surpriza, dar stiam ca performanta noastra nu ne va permite sa avem o ecolutie mai buna in cursa"
    0 0
  • Mai recititi inainte de a pune articole pe site, ca doar sunteti profesionisti
    Si eu am gresit. :P Dar eu nu sunt profesionist, deci am o scuza.
    0 0
  • alonso
    imi pare rau de alonso merita ceva mai bun
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru