Alonso: "Este nerealist sa ne gandim la podium"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 24.04.2008
Fernando Alonso spune ca nu ar fi realist sa se gandeasca la podium in Marele Premiu al Spaniei din acest weekend.

In ultimii 5 ani, spaniolul a terminat de patru ori in primii 3 cursele de acasa de pe circuitul de la Barcelona, ratand podiumul doar in 2004.

"Este adevarat ca de fiecare data cand am concurat acasa am avut posibilitatea sa lupt pentru pole position si victorie", a declarat Alonso la Barcelona in cadrul unei conferinte de presa. "In caz contrar, podiumul era o posibilitatea reala. Anul acesta este doar un vis, asa cum a fost si in primele trei curse. Trebuie sa se intample ceva ciudat in cursa daca vrem sa ajungem pe podium. Trebuie sa continuam sa imbunatatim masina, iar acest weekend este prima oportunitate de a vedea daca mergem in directia corecta".

Renault vor introduce o serie de update-uri aerodinamice pentru aceasta cursa in speranta de a micsora distanta fata de echipele de top. Dublul campion mondial crede ca Renault vor castiga in acest mod cateva zecimi de secunda, insa nu este sigur daca acest lucru va fi suficient. "Cred ca am facut un pas inainte in privinta competitivitatii si in acest weekend vom vedea rezultatul", a adaugat Alonso.

"Cred ca am castigat cateva zecimi de secunda si vom vedea daca va fi suficient pentru a ajunge in Q3. Sper sa nu mai avem probleme si sa ajungem regulat in puncte. Trebuie sa ne crestem nivelul si acesta este punctul de plecare".

"Suntem foarte multumiti de masina si de imbunatatirile pe crae le-am facut, dar poate nu vom fi la fel de fericiti maine daca ceilalti vor fi de asemenea rapizi. Cred ca am facut o treaba buna, celelalte echipe au facut de asemenea o treaba buna, asa ca intrebarea este ce echipa a facut cel mai mare pas. Putem imbunatati si trebuie sa imbunatatim, ceea ce am facut si in primele trei curse".

Comentarii (2)

  • Alonso :X:X
    Fiul risipitor :X:X .Abia astept sa te vad castigand curse din nou :X:X >
    0 0
  • cazma
    care bate un pariu cu mie ca alonso ia podium cusa asta doar a aratat si mai are de aratat ca e bun si e acasa la el
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru