Alonso, fericit sa ajunga in Q3

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 22.03.2008
Fernando Alonso s-a bucurat dupa ce a reusit sa intre in ultima parte a calificarilor contand pentru MP al Malaeziei.

Dublul campion mondial declarase in nenumarate randuri ca principalul obiectiv pentru acest weekend este sa patrunda in Q3.

Alonso a reusit in cele din urma sa obtina locul 9, insa vestile bune pentru el nu se opresc aici. Profitand de retrogradarea pilotilor McLaren, Lewis Hamilton si Heikki Kovalainen, cu cate 5 pozitii pe grila, el va lua startul in cele din urma de pe pozitia a saptea.

"Ne-am indeplinit primul obiectiv, si anume patrunderea in Q3. Acum ne putem concentra la al doilea obiectiv, si anume sa ne imbunatatim performantele din cursa si sa terminam in puncte. As fi putut obtine un timp mai bun in Q3, insa eu si Heidfeld eram intr-un tur rapid, in timp ce ceilalti rulau cu viteza mica si asta m-a afectat. Sunt sigur ca cursa de maine va fi interesanta si sper sa gasim calea spre puncte, la fel ca la Melbourne".

De asemenea, si coechipierul sau, Nelson Piquet Jr, a inregistrat progrese vizibile, reusind sa obtina locul al 13-lea. "Sunt relativ satisfacut de calificarile din aceasta dupa-amiaza.

Nu am avut prea multe probleme in calificari. Bineinteles, trebuie sa-mi imbunatatesc performantele, dar nu sunt foarte departe de coechipierul meu si abia astept sa vad cum se va desfasura cursa de maine", a precizat brazilianul.

Comentarii (4)

  • pe drumul cel bun
    ii doresc lui fernando multa bafta...sa-si demonstreze adevarata valoare si sa-l puna pe hamilton la locul lui
    0 0
  • .....
    dabea astept sa vad ce cursa va mai fi si mine ....
    0 0
  • speed
    pacat ca nu are masina competitiva,tare as vrea sa-l tina la coada pe ham ham, sa-i faca felu maine lui ignorantul ala, sa aibe bafta
    0 0
  • ALONSO :X:X
    Bravo !!!! Sigur o sa vedem ceva frumos maine ... cel putin la start ... eu zic ca oricat de slaba ar fi masina ,Alonso va avea un start bun pt ca stim cu totii ce starturi nebune a avut in anii precedenti :X:X:X ... si plus de asta e hamilton in spatele lui si nu o sa se dea batut asa usor.Da tot ce poti !!! :X
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru