Alonso: "Fiabilitatea reprezintă prioritatea McLaren în Austria"

de Daniel Popescu
Joi, 18.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso susţine că fiabilitatea este prioritatea echipei McLaren în cursa din Austria, pentru ca Honda să poată îmbunătăţi motorul.

McLaren nu a reuşit să termine Marele Premiu al Canadei cu niciunul dintre monoposturi, după ce Fernando Alonso şi Jenson Button au abandonat cu defecţiuni tehnice la unităţile de propulsie.

În acest context, Alonso consideră că prioritatea celor de la McLaren pentru Marele Premiu al Austriei de la sfârşitul acestei săptămâni trebuie să fie fiabilitatea, pentru că Honda să poate acumula cât mai multe date pe care să le folosească ulterior pentru îmbunătăţirea motorului.

"Nu ne dăm bătuţi. Încă vedem progres în fiecare weekend şi sperăm ca în Austria să fie la fel. Ne concentrăm pe fiabilitate pentru a obţine cât mai mult timp pe circuit cu scopul de a face cât mai multe îmbunătăţiri. Este un circuit fizic cu patru linii drepte lungi şi frânari agresive în viraje, aşa că va fi o provocare pentru pachetul nostru", a declarat dublul campion mondial.

Urmareste Automarket
Acest aspect a fost evidenţiat şi de directorul de curse Eric Boullier, care admite că principalele probleme au apărut la monopostul lui Alonso, cel care a suferit patru abandonuri în şase curse.

"Fiabilitatea a fost o problemă cheie pe parcursul dezvoltării noastre, în special pe monopostul lui Alonso.

Este un element crucial al weekendului de cursă şi trebuie să îmbunătăţim pentru a continua să facem progrese. Ajungem unde trebuie dar ajungem într-un stadiu al sezonului în care problemele pot avea ca rezultat penalizări pe grilă. Dar acestea sunt regulile şi sunt aceleaşi pentru fiecare", a precizat el.

Via McLaren

Comentarii (2)

  • ovidiu15081982
    Anul asta sunt praf ! La anul sa vedem ce fac ! Saracul Alonso a picat din lac in put, vroia titlu mondial si acum se bate cu Marussia ! Imi e mila de el...da se consoleaza cu banii..ca si Villeneuve !
    9 7
  • Alontzo este PROBLEMA Mc Laren !!!
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru